Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Orocia
Arkaqius
Bardzo lubię ten dodatek. Jest to team survival. Można grać w 3,4 lub 8. Najlepsze jest jednak to że w środku miasta jest magiczna posadzka gdzie jednostki dostają bonusy. Np: strike, dmg, def, res czy hp.
Na początku host wybiera opcje: sposób rozdawania dodatków , czy przeciwnicy mogą niszczyć zamek itd. Sposoby rozdawania to sekwencja, normalne, chaos, i mega chaos. Ale uwaga! W ustawieniach chaos i mega chaos można dostać zonk. Obniża on statystyki jednostki. Nie powiem ten dodatek jest dość trudny z upływem tur jednostek wroga jest coraz więcej i coraz mocniejsi. Czasem śmieszne robią się jednostki. Np. ostania widziałem trolla z 14 punktami ruchu! Naprawdę gorąco polecam ten dodatek. Grin
Edytowane przez Arkaqius dnia 27-06-2008 23:35

Werian
Hmm, skoro polecasz, muszę zagrać Wink Osobiście skupiam się tylko na kampaniach i wojaże z innymi graczami nie są moją ulubioną rozgrywką, ale twój opis mnie zachęcił i kto wie... może spotkamy się na oficjalnym serwerze Wink

www.dudalukasz.net
Jah
Ostatnio grałem z przypadkowymi graczami w Orocie. Doszliśmy tylko do 24 poziomu i polegliśmy Smile Ale zabawa byla przednia Smile Myślę, że kluczem do sukcesu jest gra zespołowa no i rasy muszą się różnic tak aby się wzajemnie uzupełniac.
wesnoth.com.pl/images/articles/sygnaturka1a.jpg
Jah

Sagez
Orocia jest świetna,a zwłaszcza ta podziemna.Nie pamiętam jak z innymi,ale na sarkofagu na środku nie należy stawiać króla(o czym sam się boleśnie przekonałem)bowiem jest to ołtarz do składania ofiar Grin.Ostatnio z kolegami wytrzymaliśmy tam chyba coś koło 28 tur(Sidhe i Araghwaici coś średnio sobie radzili pod ziemią).Te mapki są naprawdę warte polecenia Pfft

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.14
10,820,765 unikalne wizyty