Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Labolatorium Mr. Alan'a
Alan
Tia. Prawdopodobnie będę znowu robił jednostki, a raczej je przerabiał/frankenował.

Prace:
i.imgur.com/BIbigUv.png

Można wykorzystać w erze pod warunkiem, że zostanie to tutaj napisane i zostałbym dodany w creditsach. Niedługo następne jednostki.
Edytowane przez AxeFighter dnia 16-03-2015 19:49

Dingo
Ładnie wyglądająca jednostka, prawidłowo wykonana. Cień powinien być przezroczysty, 60 %.

On usunął swój post, teraz ty usuń swój by nie było double'a. Smile
Edytowane przez Dingo dnia 21-07-2014 12:31
"Wesnoth.com.pl isn't a Polish forum, its something what's preteting to be it, but its not. It's a place where active people who want's to create something are insulted, ridiculed and also by who? Someone who gaves self some nicknames like "super użytkownik" (super user) and more like that and they did nothing for Wesnoth to be the worthy of it." - ChaosRider

AxeFighter
Alan, dobra jednostka, powinieneś jednak nieco przyciemnić zbroję na rękach i nogach.
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez

https://www.youtu...QuObfTx6Cg - link zaktualizowany!

http://wesnoth.com.pl
Alan
[center]
"(...)Król Konrad II po wstąpieniu na tron zatroszczył się o siłę militarną swego królestwa. Wprowadził szereg reform, dzięki którym jego armia rosła w siłę. Jedną z podjętych przez niego decyzji było udoskonalenie oddziału ogrów, a więc wyposażenie ich w podstawową ochronę osobistą, jak i w olbrzymie maczugi. (...)"

/obrazek skasowany/
A więc tak. Użyta jednostka młodego ogra jako baza. Elementy pancerza są od orkowego rębacza, mianowicie napierśnik oraz naramienniki połączone w jeden ogrzy pancerz. Broń pochodzi od zwykłego trolla, zaś hełm od orkowego kuszolufa.

Dingo
Niezły wyszedł, wszystko się zgadza, ale naramienniki tak dane wyglądają jak stanik. Grin
"Wesnoth.com.pl isn't a Polish forum, its something what's preteting to be it, but its not. It's a place where active people who want's to create something are insulted, ridiculed and also by who? Someone who gaves self some nicknames like "super użytkownik" (super user) and more like that and they did nothing for Wesnoth to be the worthy of it." - ChaosRider

Alan
Bo właśnie to tak miało wyglądać xD
Takie opancerzenie na suty.

Nowa jednostka.
Zmieniłem lekko cieniowanie zwykłej jednostki "chłopa".
Także z wideł zrobiłem "kosę" i dodałem na niej małą chorągiewkę, mająca na celu przedstawienie patriotyzmu Pfft
/obrazek skasowany/

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.41
10,820,082 unikalne wizyty