|
Age pod 1.10 - dyskusja
|
| medalikarz |
Dodany dnia 05-11-2014 13:40
|

Adept

Data rejestracji: 16/04/2010 11:06
|
Wersja dzialajaca pod BfW 1.10.x
Wersja dzialajaca na nowszych BfW.
Edytowane przez AxeFighter dnia 02-12-2014 16:48
|
| |
|
|
| Sulik |
Dodany dnia 11-11-2014 02:50
|

Poszukiwacz Przygód

Data rejestracji: 07/08/2010 23:01
|
Dziwne, że nikt się na temat Age jeszcze nie wypowiedział.
Po jednej grze w Age trudno mi się za bardzo na jej temat wypowiedzieć, gdyż rozgrywka w niej znacząco odbiega od tego co proponują nam inne ery. Age jest czymś pomiędzy defaultem a Infinity z możliwością rozwoju w czasie (przechodzenie do innych epok).
Widziałem tylko 2 pierwsze epoki, z których największą uwagę przykuła mi ta pierwsza ze względu na swoją ekstrawagancję.
Przechodzenie do następnych epok odbywa się na zasadzie: rekrutowanie daje expa liderowi, który awansując, ma możliowsc rekrutacji zupełnie nowych jednostek.
Era jest naprawdę ciekawa, ma jednak trochę wad w obecnym stadium.
Prawie wszystkie jednostki nie maja dźwięków podczas ataku i obrony, sprawia to wrażenie, że gramy w próżni. Sam tego doświadczyłem wydając szybko wersję Races of Irdya. Dźwieki naprawdę dają różnicę.
Balans na pewno kuleje patrząc na ceny i statystyki jednostek.
Jednostki awansują chyba zbyt szybko. Ten problem dotyczy tych jednostek co całkowicie uleczają sie po awansie, nie tych co mają ulepszenia do wyboru.
Ktoś chętny na grę? |
| |
|
|
| medalikarz |
Dodany dnia 11-11-2014 17:33
|

Adept

Data rejestracji: 16/04/2010 11:06
|
Dzięki, największą bolączką jest to że w sale mroku są daleko i nie każdy zjeżdża tak nisko . Jeśli chodzi o dźwięki to najpierw chciałem zająć się balansem, trochę zmieniłem jednak kuleje on nadal i to bardzo . Jeśli ktoś chętny na rozgrywkę to pisał bym się z miłą chęcią w celach balansu z użytkownikami tego forum 
p.s.
Sobieski napisał/a:
Jak dla mnie erę tę należy uznać za przełomową obok EoMy ExE itp.
Era była tam umieszczona, jednak przez zaniedbanie z mojej strony spadła, do czego uniżenie się przyznaję
Edytowane przez medalikarz dnia 16-11-2014 03:05
|
| |
|
|
| AxeFighter |
Dodany dnia 01-12-2014 22:12
|

Zarządca

Data rejestracji: 31/01/2012 21:33
|
Ta wersja działa pod 1.12. Trzeba jednak zmienić nieco formatowanie opisów umiejętności, gdyż wywala mnóstwo errorów w czasie gry.
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez
|
| |
|
|
| ForPeace |
Dodany dnia 11-04-2015 18:26
|

Awanturnik

Data rejestracji: 07/12/2014 12:26
|
Kiedy AGE pojawi się na serwerze 1.12?
Mój ladderowy profil
"10 lat mówisz? Jak ja mówię że gram 10 lat to przychodzą ludzie i mówią że grali 15 i nic się nie znam na tej grze bo nie grałem jak PRAWDZIWI prosi grali. xD" ~Hejnewar
|
| |
|