|
B00t prezentuje
|
| b00t |
Dodany dnia 26-02-2015 13:01
|

Przybysz

Data rejestracji: 25/02/2015 12:17
|
To mój pierwszy post na forum więc witam.
Cóż, bez zbędnego wstępu i opowiadania mojej historii, która i tak nikogo nie zainteresuje przejdę do sedna.
Niedawno postanowiłem spróbować swoich sił w rysowaniu jednostek do Wesnotha. Tak więc prezentuje wam moje trzy "dzieła", jestem ciekawy co o nich sądzicie oraz co ewentualnie powinienem w nich poprawić.

|
| |
|
|
| ForPeace |
Dodany dnia 26-02-2015 13:11
|

Awanturnik

Data rejestracji: 07/12/2014 12:26
|
Tak na szybko: strasznie ciemne te twoje jednostki, zwłaszcza statek.
Brakuje magenty, która pozwala wesnothowi na kolorowanie jednostek według drużyny (paleta w folderze images/tools (żeby użyć właściwych odcieni)). Pierwsza jednostka jest fajna, ale grot jej włóczni jest za krótki. (Trochę dziwny sposób trzymania.)
No i witamy na forum!
Edytowane przez ForPeace dnia 26-02-2015 13:11
Mój ladderowy profil
"10 lat mówisz? Jak ja mówię że gram 10 lat to przychodzą ludzie i mówią że grali 15 i nic się nie znam na tej grze bo nie grałem jak PRAWDZIWI prosi grali. xD" ~Hejnewar
|
| |
|
|
| Deidara |
Dodany dnia 26-02-2015 13:55
|

Awanturnik

Data rejestracji: 01/04/2013 22:52
|
Witamy! Podoba mi się statek, to taka koncepcja Statku Widmo. Jeśli chodzi o pierwszą jednostkę, zgadzam się z Pe_em'em, że trzeba poprawić mu włócznię. Gdybyś zamienił ją na miecz, przypominałby mi Wiedźmina. Robaczek też jest niczego sobie
„Zniszczmy doszczętnie ten żałosny świat i przejdźmy do kolejnego.”
~ Chara
|
| |
|
|
| b00t |
Dodany dnia 27-02-2015 18:10
|

Przybysz

Data rejestracji: 25/02/2015 12:17
|
Deidara, to właśnie miało być takie wiedźmino podobne coś Wyrzuciłem włócznie i dorysowałem mu srebrny miecz.

Teraz lepiej?
Dziękuje za wasze opinie, w przyszłości postaram się rysować w jaśniejszych barwach.
Edit
Zapomniałem dodać mojego ogra.

Taki eksperyment z nieco bardziej samodzielnym rysowaniem.
Edytowane przez b00t dnia 27-02-2015 18:24
|
| |
|
|
| Deidara |
Dodany dnia 28-02-2015 00:13
|

Awanturnik

Data rejestracji: 01/04/2013 22:52
|
Teraz zdecydowanie wygląda jak wiedźmin! Nie Geralt z Rivii, ale też wiedźmin. Swoją drogą, chciałbym kiedyś zobaczyć wiedźminów w jakiejś frakcji w jakimś dodatku. Nie koniecznie coś mocno związanego z twórczością Sapkowskiego, ale raczej taki ukłon w jego stronę. Jeśli chodzi o dopracowanie, to teraz zauważyłem problem z rękawiczkami- wygląda jakby miał ukrzyżowane w czterech miejscach dłonie, ale to chyba przez to tło. Zwiększyłbym też trochę rękojeść srebrnego miecza, żeby była lepiej widoczna.
Ogr wygląda jak mięsno-błotny golem ze zniszczonym mieczem
„Zniszczmy doszczętnie ten żałosny świat i przejdźmy do kolejnego.”
~ Chara
|
| |
|
|
| AxeFighter |
Dodany dnia 02-03-2015 18:49
|

Zarządca

Data rejestracji: 31/01/2012 21:33
|
Bardzo fajne frankeny, szczególnie ten Wiedźminek - miodzio. Ogrowi opancerzyłbym ręce oraz poprawił nieco hełm, bo wygląda jakby ktoś go mocno obstukał.
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez
|
| |
|