Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Pomysły na ankietę
inferno8
Wrzucajcie tu swoje pomysły na ankietę Wink Najlepsze znajdą się na stronie Wink

Jeden warunek: ankieta nie może mieć więcej niż 10 opcji do zaznaczenia.
Edytowane przez inferno8 dnia 23-04-2015 18:59

szpiczek
Pomysł
Czego brakuje naszej stronie ?

ForPeace
Od jakiej wersji BfW zacząłeś?
- 1.12.x
- 1.10.x
- 1.8.x
- 1.6.x
- 1.4.x
- 1.2.x
- 1.0.x
- 0.x
Mój ladderowy profil

"10 lat mówisz? Jak ja mówię że gram 10 lat to przychodzą ludzie i mówią że grali 15 i nic się nie znam na tej grze bo nie grałem jak PRAWDZIWI prosi grali. xD" ~Hejnewar

Piko
pe_em napisał/a:
Od jakiej wersji BfW zacząłeś?
- 1.12.x
- 1.10.x
- 1.8.x
- 1.6.x
- 1.4.x
- 1.2.x
- 1.0.x
- 0.x

I jeszcze:
- Nie pamiętam.

Axtman
Czy chciałbyś zagrać turniej survivala na erze magii?
-tak
-nie
-nie mam zdania
-tak, lecz na innej erze.
kontakt:
axtman5@o2.pl

Piko
Co sądzisz o pomyśle rozszerzenia turnieju Władcy Taktyk na scenę międzynarodową i czy uczestniczyłbyś w nim?
- Dobry pomysł, wziąłbym w nim udział
- Dobry pomysł, ale nie wziąłbym wtedy udziału
- Niezależnie od zasięgu turnieju nie brałbym w nim udziału
- Wolałbym uczestniczyć w turnieju wyłącznie z użytkownikami z naszej strony bo grając z obcokrajowcami czułbym się nieprzyjemnie
- Komunikacja i ustalenie terminów pojedynków z zagranicznymi przeciwnikami byłoby dla mnie zbyt dużym problemem by wziąć udział
- Jestem Adrisem i nie mam w planach organizacji turnieju międzynarodowego

Dragon_Blade
Najlepszy Polski dodatek?
- Eastern Europe at War
- Forgotten Legends
- To Lands Unknown - Era Magii
- A New Order - Nowy Porządek
Bóg, Honor i Ojczyzna, to te rzeczy które mają wartość.

ForPeace
Dorzuciłbym:
- War of the Gods
- Modified World Conquest
Zaś EoMę oddzieliłbym od TLU

Piko
Pomysł na ankietę dobry, chociaż trzeba by przygotować do tego pełną listę polskich dodatków, wliczając te z listy dodatków stworzone przez polaków spoza naszej strony. Później by się z nich wyselekcjonowało kilka głównych do głosowania, wykluczając nie tylko te najmniejsze i najmniej znane, ale także te w których wkład polaków był tylko częściowy, a większą część pracujących nad dodatkiem stanowili zagraniczni gracze.

Ewentualnie poszedłbym po najlżejszej linii oporu i zrobił listę:
- Era Magii
- To Lands Unknown
- Eastern Europe at War
- A New Order
- Forgotten Legends
- EotWK
- Media Aetas
- Tales Era
- Ancient Era
Edytowane przez Piko dnia 17-07-2015 18:16

ForPeace
Puchi napisał/a:
...wykluczając nie tylko te najmniejsze i najmniej znane, ale także te w których wkład polaków był tylko częściowy, a większą część pracujących nad dodatkiem stanowili zagraniczni gracze.

W sumie masz rację.

W liście pominąłeś Era of the Forgotten i Water Era. Nie wiem, czy jest sens dodawać Ancient Era, bo są to dwie ery (AFa i bs_groma).
Edytowane przez ForPeace dnia 17-07-2015 20:59

Piko
Szczerze to przejechałem tylko forum z góry na dół i pospisywałem po kolei. Rzeczywiście można gdzieś wcisnąć tę Water Erę, np za Ancient Erę.

Deidara
Jakie nagrody chcielibyście otrzymać w nadchodzących turniejach?
1. Coś rzeczowego, najlepiej związanego ściśle z Wesnoth (np. kubek z logo gry).
2. Coś rzeczowego, niekoniecznie związanego z Wesnoth (np. książka).
3. Nagrody wirtualne (np. tytułu, paczki z niewykorzystanymi grafikami z er).
4. Pieniądze.
5. Nie potrzebuję nagród.

Ankieta bardzo by mi się przydała. Ostatnio muszę przyznać, moja pozycja finansowa jest nieco lepsza i stać mnie na jakieś upominki. Jednak nawet, jeśli większość osób zdecyduje się na nagrodę pieniężną, wątpię bym ją wprowadził.
„Zniszczmy doszczętnie ten żałosny świat i przejdźmy do kolejnego.”
~ Chara

Sulik
Ankiety nie muszą być w formie badania: co myślisz, czy uważasz, co chciałbyś, co sądzisz, czy interesujesz się...?

Można robić quizy. Pytania mogą dotyczyć samej gry, polskich dodatków a nawet zagadnień i wydarzeń z naszej strony.

Np. Czy Weldyn jest pierwszą stolicą Wesnoth? Ile lat krasnoludy pracowały nad Berłem Ognia? Jak nazywali się dwaj magowie ognia, którzy próbowali odebrać Rubin Ognia Haldric'owi? Kto nago wbiegł na radę Ka'lian?

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.13
10,821,331 unikalne wizyty