Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Problem z pobraniem gry
VoxoV
Cześć Smile
Jestem tu nowy i przepraszam, jeśli taki temat już był lub coś w ten deseń. Jednak mam problem, który nie pozwala mi na pobranie gry. Mianowicie pobieranie zatrzymuje się na 1 sekundzie przed ukończeniem pobierania. Gdy próbuję uruchomić, wyskakuje mi okno, że owa aplikacja nie jest prawidłową aplikacją systemu Windows32. Grę próbuję pobrać z Windows 7 64bit. Pewnie się okaże, że jestem po prostu głupi albo nieobeznany, ale po prostu błagam o pomoc, bo gra jest świetna, a nie mogę grać >.<

mylife55
Skoro się zatrzymuję przy końcu pobierania to logiczne że plik jest uszkodzony?Ale z tego co się orientuję to chyba nie ma 64-bitówki.
Moje Dodatki
Prime Era

http://google.pl
VoxoV
Czyli nie ma szans żebym zagrał? Sad

Sulik
Mam 64-bitowego Windowsa i mogę grać bez żadnych większych problemów. Jedyna różnica jest taka, że mam Win 8.

Ariu
VoxoV napisał/a:
Cześć Smile
... Mianowicie pobieranie zatrzymuje się na 1 sekundzie przed ukończeniem pobierania. Gdy próbuję uruchomić, wyskakuje mi okno, że owa aplikacja nie jest prawidłową aplikacją systemu Windows32. Grę próbuję pobrać z Windows 7 64bit. ...<

Po pierwsze sprawdź czy na pewno pobierasz odpowiednią instalkę pod Twój system. Po drugie wykaż większą cierpliwość. Finalizowanie pobierania czasem trwa zadziwiająco długo, a ta ostatnia sekunda potrafi trwać kilka minutek. Po trzecie sprawdź czy program antywirusowy nie płata Ci figla. Wina na pewno nie leży po stronie systemu.
Ariu

VoxoV
Po pierwsze sprawdź czy na pewno pobierasz odpowiednią instalkę pod Twój system. Po drugie wykaż większą cierpliwość. Finalizowanie pobierania czasem trwa zadziwiająco długo, a ta ostatnia sekunda potrafi trwać kilka minutek. Po trzecie sprawdź czy program antywirusowy nie płata Ci figla. Wina na pewno nie leży po stronie systemu.

Próbuję i dalej to samo :<

Druid
Nagraj pobraną instalkę na jakiś nośni i sprawdź czy zainstaluje się na innym kompie (np . z systemem xp). Jak się zainstaluje będziesz wiedział czy to wina instali czy komputerek płata figle. A wtedy można coś dalej działać. Wink
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

www.rankinggraczybfw.republika.pl/ranking.html
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.23
10,820,359 unikalne wizyty