Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
W.Essense Game
Dragon_Blade
Nazwa: W.Essense Game
Autor: Prawdopodobnie Shadow_Walker
Wersja: 0-93a
Typ: Gra
Rozmiar: 63,7 Mb
Wymaga: Osobna gra, niczego nie wymaga.
Tłumaczenia: Angielski, Portugalski

Ta gra, to Wesnoth położony w tradycyjnej grze RPG gdzie jedna tura to jedna kratka. Jeśli komuś zwykłe Wesnoth się znudziło i chciałby poczuć nowe wrażenia i emocje.

Pierwszym wyborem gracza jest wybór postaci, mamy osiem postaci do wyboru i musimy wybrać jedną z nich. Osobiście poleca kogoś kto ma atak na odległość, bo kusznicy przeciwnika mogą do nas strzelać z bardzo daleka.
iv.pl/images/00648512987960674284.png

Na mapie, musimy się pilnie strzec wyższych poziomów, na samym początku są one nie mal nie do pokonania.
iv.pl/images/11827940980665798912.png
Na mapach oprócz wrogów, są także pomocne budynki i ludzie. Na przydał w świątyni
iv.pl/images/23933038290712186551.png
Możemy sobie kupić kręgi, dające nam różne możliwości.
iv.pl/images/90458444804201176658.png

Walka ze starszymi poziomami może być na początku wręcz niemożliwa. Ale nie jest to tak że jak mamy wyższy poziom to od razu wszystkich pokonujemy, o nie. Mając nawet 20 poziom możemy przegrać z 4.
Mamy różne skile, które nam dużo ułatwiają grę.

Skile, tak samo jak złoto możemy zdobyć pokonując przeciwników, lub po prostu możemy je znaleźć na ziemi w przypadkowym miejscu.

Celem naszej misji jest uwolnienie z więzienia maga, a także pokonanie herszta orków i licza.

Jeśli nam znudziło się chodzenie po świecie normalnym i życie nam nie miłe, możemy zejść pod ziemię. Pod ziemią czekają nas nowi wrogowie oraz nowe skarby niespotykane na ziemi.
Uważam że dobrze jest zagrać w tą jednak osobną grę, aby się trochę odprężyć. Gra zapewnia kilka godzin zabawy.

Link do pobrania http://www.indied.../downloads
Link do tematu na forum .org http://forums.wes...mp;t=40803
Z poważaniem
Dragon_Blade

Bóg, Honor i Ojczyzna, to te rzeczy które mają wartość.

ForPeace
Wygląda ciekawie. Dzięki za informację, Dragon_Blade Smile
Mój ladderowy profil

"10 lat mówisz? Jak ja mówię że gram 10 lat to przychodzą ludzie i mówią że grali 15 i nic się nie znam na tej grze bo nie grałem jak PRAWDZIWI prosi grali. xD" ~Hejnewar

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 1.10
10,884,752 unikalne wizyty