|
Kaleh napisał(a):
-Czym jest "fname"?
Ja również nie wiem, czym jest fname i nie mam pojęcia skąd się wzięło w pliku drone.cfg.
Czyżbyś używał jakiegoś nietypowego edytora? Bo trudno inaczej wyjaśnić ponadplanowe ukośniki, "/par"-y i bałagan, który się pojawił w pierwszych linijkach pliku drone.cfg:
Kod źródłowy{\rtf1\ansi\ansicpg1250\deff0\nouicompat\deflang1045{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset238{\*\fname Courier New;}Courier New CE;}{\f1\fnil\fcharset0 Courier New;}{\f2\fnil\fcharset0 Calibri;}}
{\*\generator Riched20 10.0.10240}\viewkind4\uc1
\pard\sl276\slmult1\f0\fs22
Przypuszczam, że ten kod jest odpowiedzialny za formatowanie tekstu. Mamy w pierwszej linijce fragment:
Kod źródłowy{\*\fname Courier New;}
Preprocesor WML prawdopodobnie potraktował ten fragment za makro odwołujące się do pliku \*\fname i stąd ten błąd, bo plik \*\fname nie istnieje.
Ogólnie radziłbym ci użyć zwykłego edytora tekstu (np. Notatnika lub Notepada++), wyrzucić wszystkie fragmenty kodu, które nie są w WML i sprawdzić, czy dodatek się załaduje. Plik _main.cfg wygląda na to, że jest w porządku.
Edytowane przez ForPeace dnia 29-03-2016 13:23
Mój ladderowy profil
"10 lat mówisz? Jak ja mówię że gram 10 lat to przychodzą ludzie i mówią że grali 15 i nic się nie znam na tej grze bo nie grałem jak PRAWDZIWI prosi grali. xD" ~Hejnewar
|