W tym temacie będę podawać nowości i moje sugestie do kampanii którą razem z Jaromem właśnie tworzymy. Dla osób, które jeszcze nie znają historii "Wielkiej Rewolucji" kampania opowiada o losach dwóch chłopów, Freda i Dina, (W późniejszych scenariuszach dołącza Oskarlius) żyjących na kontynencie Elianor, pod władzą strasznego księcia Morghreta. Serdecznie zapraszamy chętnych do testów . Jeśli ktoś ma ochotę i wolny czas, może pomóc w tworzeniu tego dodatku. Każda para rąk się przyda i sprawi, że kampania będzie się coraz prężniej rozwijać .
Ekipa dodatku:
Ja, Szpiczek (Grafiki i ogólny zarys)
Jarom (Programowanie)
Piko (Chwilowo mapki
Grafiki:
Jednostki które jeszcze nie tknęły gry:
Karczemny zabijaka
Rusznikarz
A więc tak jak pisałem: Serdecznie Zapraszamy Do Ekipy
Osoby których potrzebujemy to:
Tester
Może jakiś miły ktoś, który potrafi napisać dobre dialogi
I dużo, dużo waszych pomysłów
Grafiki są naprawdę sympatyczne, mają w sobie Wesnothowy styl i duszę. Poza tym są super kawaii. Tak trzymać.
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth.- Sagez