Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
muzyka
Jarvis
Emka ;] Przy czym najlepiej się Wam gra w Wesnoth? Soundtrack z gry czy może jakieś inne nutki? czekam na odpowiedzi Wink

pozdrawiam Grin

Sagez
Zdecydowanie soundtrack z gry, bo bardzo mi odpowiada Wink

Werian
Soundtracki z BfW są genialne, ale trzeba przyznać że po pewnym czasie się nudzą. W takich chwilach włączam moje ulubione radio internetowe - http://radioriven... - 24 godziny na dobę muzyka fantasy z gier, filmów i wielu innych ¼ródeł, szczerze polecam Wink
wesnoth.com.pl/images/articles/sygnaturka3.jpg

www.dudalukasz.net
inferno8
Lubię soundtrack z BfW, jednak po dłuższym czasie zmieniam go na Chrono Symponic. Tu macie link do torrenta i sami posłuchajcie http://bt.ocremix...ic.torrent
Lubię też zupełnie zmienić klimaty muzyczne podczas gry w Wesnoth np. na... albo rock albo heavy metal(to znacznie rzadziej). Zwłaszcza kiedy staczam jakąś olbrzymią bitwę.Wink

Jah
Soundtracka z BfW sluchalem przez pierwsze 2 dni grania, no chyba ze gram kampanie , wtedy jest klimacik Smile . Pozniej juz tylko Winamp. Aktualnie slucham soundtracka z GTA IV (z kazdej czesci gta radia sa genialne) i czasem wlaczam polskastacja.pl kanal reggae.
wesnoth.com.pl/images/articles/sygnaturka1a.jpg
Jah

Szczepan
PUNK ROCK !!!

Jarvis
Ja Wam szczerze powiem że kampanii bez soundtrack'a z gry sobie nie wyobrażam. Ale jak potyczka w necie ze znajomymi, to odpalam winamp'a i albo metal, albo techno (wiem wiem dziwna mieszanka Pfft). A jak nie mam na nic konkretnego ochoty, to włączam www.headshot.pl, świetne radyjko.

Jah
Taak, headshot.pl jest dobre ale bardziej wole telewizje z tej strony niz radyjka Wink
wesnoth.com.pl/images/articles/sygnaturka1a.jpg
Jah

James Revan
Wszystko zależy od nastroju, zazwyczaj słucham radia Chronix kanał Aggression i to też lata w trakcie moich rozgrywek, ale czasem włączam R1live z muzyką niemal idealną pod BfW
Forever feels like home sitting alone in your head...

Wolverine
Tak... muzyczka bardzo wpasowuje się w klimat gry. Niestety jak już wspominaliście... szybko sie nudzi. Po kilku tygodniach zamieniłem muzyczke Wesnotha na rocka i punka.

Gotai
Ja wolę sountrack BfW, bo muzyka jest świetna i bardzo klimatyczna . Wg mnie w v1.5., 1.4., muzyka jest o niebo lepsza od tej z v1.0.GrinGrin

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.58
10,820,578 unikalne wizyty