Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Mapy na 3 graczy
JaszczurA
Często zdarza mi się grać na trzech graczy, a jako że map standardowych jest bardzo mało szybko mi się znudziły (innym też). Stworzyłem więc własną mapę Grin. Można ją pobrać tutaj.

Co do nazwy to nie miałem weny żeby wymyślić coś fajnego, ale jestem otwarty na propozycje. Sama mapa jest po prostu ogromna, i partyjka na niej będzie sporo trwać, ale wydaje mi się że wartoGrin. Może dla niektórych będzie za duża, ale ja potrzebowałem większej przestrzeni i jakiś elementów taktyki, po tych małych mapach. Chciałbym poznać wasze opinie i sugestie co ewentualnie zmienić.

Jeżeli znacie jakieś inne 3-osobowe mapy to się podzielciePfft

Mafcio
Dużo fajnych map można dostać pobierając erę: War of chaos, jest tam dużo różnego rodzaju map..., a najśmieszniejsza to na 9graczy Shock bo nie da się tam długo żyć Grin

Vetch
JaszczurA, całkiem przyjemnie się w tą mapę gra, chociaż ja wolę robić mapy niestandartowe do mojej kampanii Smile

http://vetch-dziennik.blogspot.com
kalfat
Widzę że to dość stary temat ale czy ktoś byłby łaskaw dać pobrać tę mapę. Bo tamten link nie działa Frown

Polishchuk
kalfat napisał/a:
Widzę że to dość stary temat ale czy ktoś byłby łaskaw dać pobrać tę mapę. Bo tamten link nie działa Frown

JaszczurA już chyba nie wchodzi na to forum, nie było go (jej) od 2 miesięcy Frown

No właśnie, mało jest map na 3 graczy ><"

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.10
10,889,506 unikalne wizyty