Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Szkice w GIMPie - Toman21
toman21
Oto moje przeróbki jednostek w BfW(wzorowałem się na EEaW mam nadzieję że nikt się nie obrazi)

P.s mój brat też zrobił parę przeróbek

A jak wstawić obrazki na stronę trzeba je opublikować w necie czy wystarczy wstawić normalnie
Edytowane przez toman21 dnia 20-02-2010 12:30
Niech Bóg zlituje się nad mymi wrogami, bo ja tego nie zrobię.-George Patton
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska.-Józef Piłsudski
"Największym zwycięstwem jest to, które odnosimy nad nami samymi.-Tadeusz Kościuszko
"Nigdy, nigdy, nigdy, nigdy się nie poddawaj.-Winston Churchill

Majestic
Wstaw obrazki na jakiś hostingowy portal, np http://imageshack..., a następnie dodaj je tutaj za pomocą linków.
"Ześlizgując się ku śmierci słyszysz już tylko triumfalne okrzyki wrogów... ich radość wypełnia twe ostatnie chwile czystą nienawiścią..."

"...Nie ludzie, lecz psy okrwawione i nie żołnierze, lecz kaci przyszli by śmiercią porazić Was..."

toman21
Czy trzeba się na to zalogować?
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska.-Józef Piłsudski
"Największym zwycięstwem jest to, które odnosimy nad nami samymi.-Tadeusz Kościuszko

inferno8
Nie.

toman21
/obrazek skasowany/
/obrazek skasowany/
/obrazek skasowany/
Dodałem do linków tagi [img][/img], żeby było od razu widać obrazki. --inferno8
Edytowane przez AxeFighter dnia 27-11-2014 18:45

Aureliusz777
Mi się wydawało ,że to przeróbki razem z tymi szablonami a tu jazda ze sprejem...No nic ja nie krytykuje.
„Na współczesnej wojnie… giniesz jak pies, bez szczególnego powodu.”
Ernest Hemingway

ygbut
w spreju... ale i tak lepiej niż ja Wink

toman21
/obrazek skasowany/
To mój brat rysował

ygbut
Shock Co to jest? Jedi?

Sagez
Innymi słowy, cholernie dużo roboty przed Tobą. Po prostu dużo ćwicz i porównuj swoje sprite'y do tych z gry, może kiedyś będzie lepiejSmile

toman21
/obrazek skasowany/
Moja przeróbka Clockworka Generala z rasy clockwork dwarves.

Vetch
Mój boże Shock
Cóż, twój problem jest taki: rysujesz w paintcie(wiem to z doświadczenia Pfft ) i obrazki nie mają cieniowania. Choć mistrzem nie jestem, polecam ci gimpa, ściągnij go z www.gimpuj.info, a potem opanuj go do średniego poziomu. Wtedy po paru próbach spokojnie zrobisz sto razy lepsze jednostki, bo te aktualne nie nadają się do gry(jako twórca zawsze ma się za duże mniemanie o swoim dziele [też wiem to z doświadczeniaPfft]). Na takim poziomie rób Frankensteiny(poszukaj na forum).
Nie martw się, to konstruktywna krytyka, ja też to przeszedłem, wszyscy twórcy dodatków też, więc trzymaj się chłopie i nie załamuj, w końcu dorównasz mistrzom Smile.
Edytowane przez Vetch dnia 23-02-2010 21:55

http://vetch-dziennik.blogspot.com
Aureliusz777
Taaaa...Pamiętasz Vetch jak ja cię zrąbałem za twoją pierwszą jednostkęGrinGrin Już wtedy nie¼le zezłościłem kadrę moderatorką ale Sagez jeszcze wtedy był przed awansem(dziękujmy za to Bogu bo jak by był to miał bym bana jakieś dwa miechy wcześniej).Ale jak mówił przedmówca ,pracuj w gimp`ie.
„Na współczesnej wojnie… giniesz jak pies, bez szczególnego powodu.”
Ernest Hemingway

toman21
Ja pracuję w GIMPie ale ciężko mi to opanować

ygbut
mi też trudno, ja zaczynam i pracuję na pikselach i zmieniam np. miecze (nie proście żebym pokazał i tak nie pokażę Pfft)

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.15
10,888,966 unikalne wizyty