Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Ulubiona Era
Sagez
Jakie są Wasze ulubione Ery? Dlaczego akurat one? Można też pisać o Erach ze swoich marzeń.
Mam trzy ulubione Ery- Era of Magic, Imperial Era i Era of Strife .
Najbardziej lubię Erę Magii - jest nowatorska, często i solidnie ulepszana, ma duży potencjał i każdy na tym forum może mieć swój wkład w rozwój tego dodatkuSmile Jednostki z tej Ery mają jakiegoś ''powera'', czuję to kiedy gram Pfft
Na drugim miejscu Imperial, która traci bardzo wiele z racji tego, że nie jest w pełni historyczna. Magia w niej zupełnie mnie nie przekonuje, wolałbym też bawić się Rzymianami, a nie Laviniansami. Ale jest w miarę często rozbudowywana, ma parę ciekawych jednostek i niezłych kampanii. Warto ją obserwować.
I na końcu Era of Strife - w chwili obecnej niedopracowany dodatek, ale również wart uwagi. Jej twórcy chcieli, by w przyszłości była ona tak popularna, jak Extended i Myths, a to już coś! Pfft Poza tym, zawiera świetne Minotaury i Jaszczury. Jest jeszcze bardzo dużo do zrobienia, ale kiedyś może to być jedna z ciekawszych i bardzo obiecujących Er.
Co do wymarzonych Er, to chciałbym pograć w Ery czysto historyczne.
Ponawiam pytanie - jakie są Wasze ulubione Ery?Smile
Edytowane przez Sagez dnia 16-08-2008 12:04

Poliuks
A czy to przypadkiem nie powinno być w dziale ,, Kampanie i dodatki"? Ulubionej ery nie mam, chciałbym pograć w głębinach mórz, gdzie nie zapuszczają się nawet mermeni, i na kontynencie, z którego przybyli Wesfolk.

Wolverine
Moje ulubione to of course: Default Era, Extended Era i nawet coś ostatnio zaczynam pogrywać w Erę of Magic...
Mam jeszcze kilka innych zainstalowanych er, ale moim skromnym zdaniem są kiepskie :>
Zapraszam na najlepsze forum ogólnotematyczne (z nieznacznym naciskiem na konsole):
http://d-serious..../index.php

vul6
Hmm moja ulubiona jest Era of Magic, ale lubię też Oblivion a poza tym to Extended czy Deafult ale raczej rzadko.

Gotai
Najlepsze ery to wg mnie: imperial i age of legends . Niezła była też extented , ale na v1.5. mi nie idzie . Jak miałem v1.0. to najlepszą erą była all factions war .

Grzesiex
Moje ulubione ery to: Era of Magic, extended i war of chaos, czassem tez pogrywam na myth i default ale to nie to samo Pfft

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.08
10,820,576 unikalne wizyty