Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Dodatek
Guurahk
Ściągnąłem właśnie Age i wrzuciłem do folderu gdzie były pozostałe Ery, ale Ery mi nie czyta. Możecie mi dokładnie objaśnić gdzie trzeba dać odpowiednie dane, aby były czytelne? Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

KubaRycerz
Moje dokumenty, potem My Games, dalej Battle for Wesnoth XX (XX to wersja) data potem add-ons czy jakos tak i tam wklejasz folder Age
Te foldery są domyślne więc nie wiem jak ty masz.
Jak nie działa to nie wiem

medalikarz
...Moje dokumenty\My Games\Wesnoth1.8\data\add-ons\Age
Tak jest on u mnie wypakowany i działa.

Dodam że powinien działać od wersji 1.8 na wcześniejszych nie wiem czy pójdzie.

Folder który wypakujesz musi mieć nazwę "Age" jeśli jest inna to zmień na podaną wcześniej.
Wrzuć następnie tam gdzie masz wszystkie Ery. U mnie jest to w miejscu które podałem wyżej.

Jeśli nie działa Ci ta wersja spróbuj na innej wcześniejszej. Jeśli problem się powtórzy daj znać.
Edytowane przez medalikarz dnia 06-05-2010 19:19
TeamSpeak3:Qfer.net (szukaj: Medalikarz)

Guurahk
Tia, nie działa na starszych wersjach. Wgrywałem na 1.6.5. i nic nie czytało, a teraz 1.8.1. i wszystko jest cacy. Wielkie dzięki za poradę Adris, może kiedyś skorzystamGrin
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.06
10,821,295 unikalne wizyty