Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Testowanie EoM
Froz
W nawiązaniu do wątku o statystykach jednostek w EoM, zapytuję - czy chętny znalazłby się ktoś, a najlepiej osób kilka, aby zagrać kilka(naście) partyjek?
Szczerze mówiąc wolałbym mapy 3-4 osobowe, ale dla celów testowych lepiej byłoby grać na 1s1, dlatego jakby się znalazło więcej osób, to można by się jakoś ładnie pogrupować i w efekcie szybciej by poszło. Proponuję zapisywać powtórki z wszystkich bitew i wklejać na forum (tutaj, albo w wątku w EoM).

vul6
ja mogę zagrać, jeśli akurat będę i będzie mi się chciało Pfft

Sagez
Ja bardzo chętnie - nie znam się na wklejaniu powtórek, plansze mi się czasem długo ładują ( nie wiem czemu ) ale mam stabilnego neta i dobre chęci Pfft

Froz
Jesteście chętni na teraz?

Sagez
Ja mogęCool 1 na 1? I gramy np ja jakąś fracją deflaut, a Ty z EoM?

Froz
Ups, przestałem zaglądać na forum po kilkunastu minutach :]. Jakby co, to jestem w grze, nick taki jak na forum (ewentualnie z dodatkowymi "z" na końcu, jak mnie wylogowuje i kradnie nick Wink).

Wolverine
Jeśli jeszcze będa prowadzone testy, to jestem chętny Wink
Zapraszam na najlepsze forum ogólnotematyczne (z nieznacznym naciskiem na konsole):
http://d-serious..../index.php

Sagez
Dobra, jest już nas czterech, a to już coś. Wczoraj jakoś niedługo po 23 się zmyłem, ale dzisiaj będę tu zaglądał, więc może da radę pograć nawet z rana?Smile

vul6
ja teraz do wieczora jestem i będę zaglądać tu w miarę możliwości i wolnej chwili. Jak będzie ktoś to niech pisze

Sagez
Ja teraz mogę grać - napisz o której ci pasujeSmile
Aha , ja bym grał na mapce '' Wolne Ziemie'' , 2 sztuki złota z wioski, 100 złota początkowego, 50 % doświadczenia - może być? No i czy dawać mgłę?
Edytowane przez Sagez dnia 21-08-2008 11:43

Froz
Umówmy się na jakąś bardziej odległą godzinę. Kto może wieczorem, około 21?

inferno8
Nie lepiej byłoby poczekać na nową wersję? Sporo zmian się zapowiada. A jak się udzielicie na forum to na wieczór bankowo zagracie ze wszystkimi poprawkami jakie zaproponowaliście. Nie wiem czy byłby sens grać obecną, niezbalansowaną wersję. To moja opinia.

Froz
W sumie jak uważasz, od Ciebie zależy, kiedy będzie nowa wersja. Ale wiesz, pograć to zawsze jest fajnie :]. Poza tym chyba nie we wszystkich frakcjach planujesz teraz zmiany? Np. w Enlighted Ones chyba nie (przynajmniej na forum nie kojarzę, żebyśmy coś o tym mówili)?

Sagez
A ja nie wiem czy zdążę wrócić, o ile dziś wyjdę - jakoś 21. 40 - 22 najbardziej mi pasuje. I z chęcią zaczekam na nową wersję.

inferno8
Froz napisał/a:Poza tym chyba nie we wszystkich frakcjach planujesz teraz zmiany? Np. w Enlighted Ones chyba nie (przynajmniej na forum nie kojarzę, żebyśmy coś o tym mówili)?
Wprowadziłbym tylko te zmiany o których mówiliśmy. Najbardziej zależy mi na sprawdzeniu Warlocks. Oni mają teraz priorytet. Na resztę przyjdzie czas.

vul6
to ja proponuję grać jak tylko ktoś będzie (np. ja teraz jestem) ale bez warlocków.

Froz
No, to kto się zgłasza dzisiaj na 21? Potestujemy Warlacków. Ja o tej porze będę prawie na pewno, możliwe, że jeszcze po drodze trochę (np. teraz Smile).

vul6
hmm może będę. Zazwyczaj w godzinach 19(20)-22 grywam w ET bo wieczorem jest najwięcej ludzi i pykam sobie z koleżkami. Chyba że dziś będzie mało ludzi/jakieś lamy albo moja siostra będzie przy drugim kąpie (mam LANa więc jak pałka zapuszcza emula to nie ma szans na grę w ET ;() to wejdę. Daję na to jakieś 40% szans

Sagez
Ja może będę, chętnie pograłbym też sobie w testowanie 2 na 2 albo każdy na każdegoPfft ( o ile to możliwe )

Grzesiex
gdy wejda kolejne zmiany i trzebab edzie testowa to ja jestem chetny Smile

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.26
10,820,586 unikalne wizyty