Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Pomocna dłoń z lodu.
Icelordpl
Wiem, że tworzenie dodatków jest trudne i czasochłonne, a godziny pracy potrafi zniszczyć malutki bład. Dlatego założyłem ten temat. Nie opłaca się robić za każdym razem tematu typu: "Pomocy nie działa mi" Smile Ostatnio sam zacząłem tworzyć dodatki. Z chęcią postaram się odpowiedzieć na większą część pytań i pomóc rozwiązać problemy. Nie obiecuję cudów, ale spróbować zawsze warto. Mam nadzieję, że będę mógł komuś pomóc.

PS. Posty typu jak zrobić erę nie będę rozpatrywał. Nie o to chodzi, abym robił coś za innych, ale o to, aby pomagać.

Vetch
Zła droga do obrazka. Jest Units/Nazwa jednostki, powinno być units/nagas/nazwajednostki. To tyle.

http://vetch-dziennik.blogspot.com
Icelordpl
Kazik czy aby na pewno dałeś dobry plik do pobrania??? Bo u mnie nie ma tych jednostek... A pewnie problemy biorą sie z błędów w ścieżkach, lub z tego, że tworzenie jednostek na 1.6 może się znacząco różnić od tego na 1.9. Ale co do tych elfów, czy dodałeś także pliki movetypes? Może one potrzebuja innego który był razem z nimi w erze, co wyjaśniałoby powód tracenia punktów ruchu.

Edit:
Kazik wodne elfy potrzebują specjalnego pliku movetypes bodajże waterelf.Musisz go skopiować do folderu swojej ery tam gdzie masz movetype. Plik ten to bodajże units w tym mystic_era, którą wysłałeś.
Edytowane przez AxeFighter dnia 14-03-2015 00:47

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.08
10,820,763 unikalne wizyty