Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Wielki Turniej o Tytuł Króla Avatarów.
Aureliusz777
Już od dłuższego czasu moim avkiem jest samuraj Ashrona którego mi zrobił na moją prośbę i stał się on takim swoistym logo mojej osoby jednak jest już trochę przestarzałe i uprosiłem Sageza o zgodę na ten konkurs. Od razu mówię, że jeżeli ktoś doda tu jednostkę nie zrobioną przez siebie i w dodatku nawet o tym nie powie stanie się dla mnie człowiekiem drugiej kategorii i obcym jak ściana... A więc by nie było nieporozumień: TYLKO WŁASNE PRACE!

Tematyka jest dowolna a walczycie o tytuł Króla Avatarów więc warto się postarać więc teraz przejdźmy do rzeczy mniej ważnych:
- Każdy dodaje tylko jedne Avek i niema prawa go edytować więc pamiętajcie by się postarać.
- Wszelkie pytania na PW bądź GG:887474 a w tym temacie dodajemy tylko parce i jak ktoś tu coś napisze to nie zawaham się męczyć Sgageza o bana dla tej osoby(xD)
- Prace zgłaszamy do 26 stycznia.
- No chyba wszystko wyjaśnione a kontakt podany więc zaczynajcie.
Edytowane przez Aureliusz777 dnia 27-01-2011 20:54
„Na współczesnej wojnie… giniesz jak pies, bez szczególnego powodu.”
Ernest Hemingway

Kuki1537
a to taki byle jaki rycerzyk
Kuki1537 dodał/a następującą grafikę:
avek_dla_aureliusza.png

Maciek
Ludzie to jest konkurs a nie byle co! Postarajcie się! Chociaż psi jeździec mi się podobaWink
A oto moja praca
Maciek dodał/a następującą grafikę:
wyslannik_piekiel.png

Aureliusz777
Wygrywa maciek i staje się on od teraz Króle Avatarów(dodaj sobie to do wizytówki). Frekwencja mnie zdjęła jednak Maciek zadziwił mnie swoją jednostką i to jemu ten tytuł się należy. Drugie miesce egzekwo zdobywa Rokulcia I General.
„Na współczesnej wojnie… giniesz jak pies, bez szczególnego powodu.”
Ernest Hemingway

Maciek
Aureliusz jak by co to mam więcej tych demonów.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.07
10,955,658 unikalne wizyty