Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Bitwa o wesnoth 1.8 i 1.9.4
reggehackPL
Cześć wszystkim,gram w bitwe o wesnoth od 2-3 tygodni,i to jest jedna z lepszych strategi w którą gram(to sie raczej nie zmieni).Powracając do pytania,mam wersje gry 1.8,a na stronie głównej czytam o wporadzeniu nowych ras,o wersji gry 1.9.4.A gdy wchodzę do zakładi,pobierz to mam tam tylkko wersje gry 1.8
i starsze.Wiec może powie mi ktoś skąd mógłbym pobrac najnowszą wersje tej gry i czy juz w niej bedą wgrane wszystkie kampanie,rasy itp.I jeszcze takie jedno odbiegająće pytanie,czy mógbym pobierać dodatki(kampanie itp) z Polskiego serwera.Zgóry dziękuje

Czołem! A tak do rzeczy, to chociaż miło mi powitać nowego usera na forum, to do diabła mógłbyś choć chwilę pomyśleć nad tym co piszesz i przynajmniej raz to gruntownie sprawdzić? To nie jest komunikator GG by takie coś przechodziło bez echa... - barowei.

Edytowane przez barowei dnia 16-02-2011 14:51

Filar
Z oficjalnej strony wesnoth, wesnoth.org. Polski serwer nie istnieje, bo po co zakładać takowy, jeśli dodatki, które by się na nim znalazły można policzyć na palcach jednej ręki.

reggehackPL
Ale chyba wersja gry 1.9.5 jest na razie jako .A tak przy okazji to najnowsza wersja gry to jaka jest

Nelgor
To stwierdzenie czy pytanie? Bo pytania kończy się pytajnikiem... 1.9.4 jest najnowsza.
http://nelgor.cba.pl | GG: 2588077, Jabber: nelgor@aqq.eu

http://www.nelgor.blogspot.com/
reggehackPL
to było pytanie.Nie wiem,musze pobrać tą wersje.A i wie ktoś może skąd mógłbym pobrać Ere magii.Bo gdy wpisuje w dodatkach wyskauje mi tylko zestaw mam wieloosobowych?

Markus
A wpisujesz "Era magii", czy "Era of Magic"???
"Amor patriae nostra lex"

reggehackPL
Już poradziłem sobie,a może jest do tego jakies spolszczenie.Tylko najpier musiałem pobrac zestawe map wieloosobowych a potem kampanie

Markus
Do EoMy nie na razie, ale do kampanii Inferno jest spolszczenie, ono jak i sama kampania jest tu: http://www.wesnot...0#comments

reggehackPL
Juz poradziłem sobie z tą kampanią i z polszczeniem.A znalazłem jeszcze chyba fajną kampanię EEaW - Rosjanie idą na wojnę!.I normalnie już ją pobrałem i dodałem do folderu z innymi kampaniamy.A gdy wchodzę do gry to nie mam jej tam.

Kuki1537
To się wkleja do userdata/data/add-ons.
Edytowane przez Kuki1537 dnia 16-02-2011 13:18

Markus
Pierwsze słyszę, żeby była jakaś kampania do EEaW. Shock Gdzie to znalazłeś??

Bez offtopu! To chyba dosyć oczywiste, że user reggehackPL nazywa kampaniami wszystkie dodatki których nie zna... albo coś w ten deseń - barowei.
Edytowane przez barowei dnia 16-02-2011 15:01

wiktor-n14
Ja mam wersje 1.9.4 ale nie ma nowych ras pratycznie. jak sie sciagnie dodadki to sa nowe kampanie a tam troche nowych jednostek ale na grze lokalnej nie ma nowych ras. szkoda bo malo troche tych ras.

Elensefar
nowe rasy będą w wersji 1.10, przecież piszę to jako pierwsze w stronie głównej już od dawna

"Głupota ludzka jest jak wyobraźnia- nie zna granic"

Elensefar

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.15
10,885,005 unikalne wizyty