Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Gra MultiPlayer Pytanie
Diris190
Witam mój post na tym forum więc pozdrawiam wszystkich.
Chodzi mi o to że polazłem tą grę znajomemu on ją ściągnął ale nie ogarnia jej trochę i chciałem z nim zagrać na multi wiecie 1vs1 żeby się poduczył ale czy można bez jakiegoś programu czy coś takiego zagrać ale w dodatkową ere chodzi mi konkretnie archaik era (przepraszam za ewentualny błąd w nazwie ery) bo w podstawową grałem 3-4miesiące i już mi się to trochę nudzi o tą dzisiaj poznałem u kumpla i jej jeszcze nie znam co daje koledze fory.
Więc proszę o odpowiedź czy można?
Jak to zrobić?
I ewentualnie o jakąś fajną mapę 1vs1

Z góry dzięki.

(Przepraszam za błędy ortograficzne i interpunkcyjne w swoim poście)

Sahar
O ile zrozumiałem, to chcesz zagrać 1na1 z kolegą, w jakąś konkretną erę, tak? Z dodatków musicie ściągnąć (i jeden, i drugi) to co was interesuje i po prostu zagrać w to Wink.

Menu - dodatki
-Tak.
-Nie.
-Nie, tak to.
-Tak to nie tak.
-Nie tak, to tak!
-To znaczy nie.
-Tak, nie tak to tak.
-No właśnie. Wreszcie zrozumiałaś!

"No bo szkoła to jest jak papier toaletowy - szara i do dupy!"

Sahar
Witaj w grobie !

Diris190
Żadnych programów nie trzeba czy coś tak? po prostu wybieram ere i on się podłącza tak? Obaj ją mamy

Elensefar
jak ściągasz erę nie podczas gry to musisz ją wkleić/wypakować do folderu add-ons które jest w: userdata->data->add-ons, a jeśli ściągacie podczas gry to po prostu klikasz wybraną erę i czekacie aż się ściągnie, potem bierzecie w grze albo grę lokalną i bierzesz 2 gracza na gracza lokalnego ( jeśli gracie na 1 kompie), albo wejść na serwer, polecam polski serwer: gharn.eu:15000 , bo na oficjalnym dużo graczy i trudno znaleźć jakąś grę w którą chcesz zagrać z danym kumplem.
Edytowane przez Elensefar dnia 16-03-2011 16:15

"Głupota ludzka jest jak wyobraźnia- nie zna granic"

Elensefar

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.13
10,821,629 unikalne wizyty