|
Kampania (pomocnik)
|
| Keski |
Dodany dnia 12-08-2011 22:58
|

Początkujący

Data rejestracji: 12/08/2011 14:46
|
Szukam programisty, a raczej osoby umiejącej stworzyć prostą kampanię (max. 4 scenariusze), którą chciałem stworzyć. Dziś jeszcze poczytam o tym, zrobię mapki, i może jakąś mapkę w gimpie do prologu. Szukam osoby, która pomogłaby mi w stworzeniu w.w. kampanii.
O kontakt proszę na gg: 20145180
Z Góry Thx, pozdro 
EDIT:1 Krótkie omówienie kampanii:
Eldar - porucznik zorganizowanej grupy chłopów walczących, został wysłany na misję uratowania małej wyspy Todo leżącej w zakątku morza zimnego. Do dyspozycji ma tylko chłopów, musi przejść przez 4 łatwe kampanie, odbijając ataki z wszystkich stron wyspy.
Będą 4 mapki - pierwsza będzie też w ostatnim scenariuszu, ponieważ zamek Eldara zostanie znienacka podbity przez nieumarłych.
EDIT:2Mapkę nr. 1 (i 4) już mam jeszcze dwie dorobię według własnego widzimisię, domyślę drugi i trzeci scenariusz i zacznę nad tym pracować. Zostanie też wprowadzona nowa jednostka (różniąca się tylko wyglądem i atakiem, będzie to... Chłop rybak albo zwykły rybak. Będzie on posiadał sieć jaką posiadają inne jednostki w BfW)
EDIT:3Oto Rybak:
/obrazek skasowany/
Opis poszczególnych scenariuszy wraz z ciekawostkami.
Scenariusz 1: Cele - Pokonaj jednego przeciwnika
Przegrana - Śmierć Eldara, koniec czasu.
Za przeciwników mamy - Elfy - na zachód od naszego zamku
Orków na północ.
i na północny-zachód nieumarłych
Naszym celem jest pokonanie jednego z wrogich przywódców - reszta po pokonaniu (go) się wycofuje, koniec scenariusza.
Scenariusz 2 - w budowie - będzie walka z nietoperzami.
Scenariusz 3 - Jesteśmy na końcu wyspy - nad morzem gdzie musimy pokonać Ogra. Naszym sojusznikiem jest przywódca Mermenów - Cannel, który zamek ma na północny zachód morza. My zaś jesteśmy na południe od niego. Ork przybił koło morza.
Ciekawostki - Na mapce znajduje się wyspa na wodzie, w której siedzi Ksilan - Rybak.
Na południowym wschodzie znajduje się farma, jeżeli wstąpimy do wioski, która się tam znajduje dołącza do nas Rycerz i 3 chłopów.
Scenariusz 4 - w budowie - walczymy z nieumarłymi.
EDIT 4 Zrobiłem nową jednostkę, która będzie poruszała się na koniu. Jest nim chłop jeździec awansuje w jeźdzca bądź kawalerzystę foto:
/obrazek skasowany/ - będzie posiadał widły, a różnic się od zwykłego chłopa będzie tylko wyglądem, ilością życia, prędkością poruszania i ewolucją. Obrażenia nie zostaną zmniejszone. Będzie ona dostępna od 3 scenariusza.
/obrazek skasowany/
Ogr Przywódca - wystąpi w 3 scenariuszu jako przywódcy ogrów Ma tylko zwiększone życie.
Edytowane przez AxeFighter dnia 27-11-2014 19:44
|
| |
|
|
| Kuki1537 |
Dodany dnia 13-08-2011 12:48
|

Poszukiwacz Przygód

Data rejestracji: 10/11/2010 21:46
|
ten chłop ma zamazaną całą prawą nogę (jak się patrzy na niego z naprzeciwka). Ten ogr dziwnie trzyma tarczę oraz ma po prawej kilka zbędnych pikseli. |
| |
|
|
| Rusty Polok |
Dodany dnia 13-08-2011 13:00
|

Początkujący

Data rejestracji: 16/04/2011 19:11
|
Ja ci moge zaoferować moje skromne usługi w robieniu mapek. Widziałeś już jak je robie w innych twoich kampaniach więc jestem do usług. Jeżeli chcesz zrób sobie mapki sam. Nie nażucam się. |
| |
|
|
| Keski |
Dodany dnia 13-08-2011 21:18
|

Początkujący

Data rejestracji: 12/08/2011 14:46
|
Rusty Polok napisał/a:
Ja ci moge zaoferować moje skromne usługi w robieniu mapek. Widziałeś już jak je robie w innych twoich kampaniach więc jestem do usług. Jeżeli chcesz zrób sobie mapki sam. Nie nażucam się.
Chyba mnie z kimś pomyliłeś ;] |
| |
|
|
| Rusty Polok |
Dodany dnia 13-08-2011 21:40
|

Początkujący

Data rejestracji: 16/04/2011 19:11
|
sorry ^^ ale jeśli chcesz to ci mapki zrobie |
| |