Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Mój dodatek ;D
Serpent
Ja również postanowiłem tworzyć własne dodatki (2!Grin). Pewnie ten dział spowoduje, że świat zaleje fala polskich dodatkówSmile Pierwszy to era z nowymi jaszczurami. Z tym sobie poradzę tylko niech mi ktoś udzieli rad dotyczących obrazków. Bo niewiem jak w generatorze zrobić tak, żeby jednostka się ruszała i kilka problemów z gotowymi obrazkami. A drugi dodatek to jaszczurza kampania z moimi jednostkami i tymi z era of strife. I niewiem jak robić scenariuszeFrown.
---

Serpent tu był!

Gotai
Wg mnie trzeba się wzorować na jakimś szablonie - najlepiej otwórz cfg ze scenariuszem przez notatnik (najpierw go skopiuj!!!) a póżniej przerób.
¯ycie to nie je bajka , to je bitwa !

inferno8
Tak, to najszybsze i najbardziej wydajne rozwiązanie.
Serpent napisał/a:Bo niewiem jak w generatorze zrobić tak, żeby jednostka się ruszała i kilka problemów z gotowymi obrazkami.
Na razie zrób bez animacji. Dzięki temu dorównasz Extended i MythsPfft Takie rzeczy robi się na końcu.
Edytowane przez inferno8 dnia 20-09-2008 13:43

Gotai
Też mi to nie pasowało - bez animacji jest beznadziejnie, a exteted się już mi przejadła...
¯ycie to nie je bajka , to je bitwa !

inferno8
Pytasz się o rady dotyczące obrazków. Mogę Ci ich udzielićWink Podobno się na tym znamPfft

Serpent
Dzięki za rady! Mam nadzieję, że mi się uda. Na szablon wybrałem Children of Dragons. Jakby co to się będę pytac

Edit:
Niedługo wyślę wam projekt planu kampaniiWink
Edytowane przez AxeFighter dnia 14-03-2015 01:10
---

Serpent tu był!

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.13
10,820,375 unikalne wizyty