Przepraszam, dopatrzyłem się błędu w dodawaniu avataru. Chciałem dodać obrazek 100x100. Po nieudanej próbie myślałem, że nie można dodać, ponieważ jest ledwo spełniający czy w ogóle nie spełniający wymogów. Następnie jednak pomyślałem pospolicie i wrzuciłem 72x72 o rozmiarze 2,46 (tak, jednostkę z gry), również nie dało się tego ustawić!
Jeśli to jest ważne mój błąd polega na tym, że gdy przy wybraniu obrazka z opcji "przeglądaj" w ramce po lewej pojawia się kod obrazka (myślę, że jeszcze jest wszystko dobrze), natomiast po zapisaniu avatar się nie pojawia, a kodu również nie ma... Czy to jest związane z komputerem, internetem, czy stroną?
Poproszę o odpowiedź również na to czy jest możliwe usunięcie błędów...
Edit:
Mi niestety nie... próbowałem oprócz Firefox, Opery i Explorera, zmiany nie było, również towarzyszył temu ten sam problem co wcześniej, myślę, że to zależy od komputera... popróbuję na innych.
Jeśli ktoś zna odpowiedź na moje pytania, lub również ma podobne problemy co ja, nie bać się dzielić nimi w tym temacie, zawszę będę chętny udzielać odpowiedzi wyłącznie związanych z tematem!
Edytowane przez AxeFighter dnia 02-11-2014 11:30
Arcturus
Nie zadawajmy pytania, czy są, ale gdzie są. Ta iskra życia jest tak mała, ale tak piękna, choć niszczona...
Dziękuję za obie odpowiedzi. Zadziałało jednak, bardziej realne stwierdzenie Poliuksa, chodź dzięki wam obu wzbogaciłem trochę swój skromny na dziś dzień opis.
Każdy podobny problem można tu dodawać, dla rozwoju tematu i strony, jeszcze raz dziękuje!
PISZE SIĘ CHOĆ A NIE CHODŹ - SagezEdytowane przez Sagez dnia 10-10-2011 17:20
Arcturus
Nie zadawajmy pytania, czy są, ale gdzie są. Ta iskra życia jest tak mała, ale tak piękna, choć niszczona...