Poniżej postanowiłem pokazać jednostki(+ kilka ikon ataku), które robiłem od jakiegoś już czasu z zamiarem wykorzystania ich w moim dodatku. Projekt już raczej nie zostanie wskrzeszony, więc postanowiłem wrzucić jednostki na forum. Nie dla propozycji popraw, ani żadnych rad, tylko tak sobie, żeby nie kurzyły się na dysku . Jednostki są różnego poziomu i w różnych stopniu robione od podstaw.
Ów projekt miał być erą osadzoną w świece starożytnej Grecji. Różna frakcje reprezentowały by różne bóstwa olimpijskie. I tak Zeus miał reprezentować standardowy lud grecki: kapłanów, hoplitów, a do tego łucznicy i kawaleria. Posejdon miał mieć lud Atlantydy(ci w niebieskich zbrojach). Hades natomiast miał mieć nieumarłych. Rolę dowódców pełniliby herosi. Do tego każda frakcja miała by dostęp do rożnego rodzaju stworów w zależności od ich powiązania z bóstwami w mitologii(Hades miał cerbera, Posejdon meduzę i minotaura, a Zeus cyklopy).
Pierwsze 3 jednostki nie należą bezpośrednio do tego dodatku, i przedstawiają jednostki wikingów.
[img]http://img692.imageshack.us/img692/4371/jede.png[/img] is not a valid Image.
Z powodu nie najlepszego rodzaju uploadu obrazka, dodaję wersję zip.