Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Upadłe Jednostki ZawyPL
ZawaPL
Poniżej postanowiłem pokazać jednostki(+ kilka ikon ataku), które robiłem od jakiegoś już czasu z zamiarem wykorzystania ich w moim dodatku. Projekt już raczej nie zostanie wskrzeszony, więc postanowiłem wrzucić jednostki na forum. Nie dla propozycji popraw, ani żadnych rad, tylko tak sobie, żeby nie kurzyły się na dysku Pfft. Jednostki są różnego poziomu i w różnych stopniu robione od podstaw.

Ów projekt miał być erą osadzoną w świece starożytnej Grecji. Różna frakcje reprezentowały by różne bóstwa olimpijskie. I tak Zeus miał reprezentować standardowy lud grecki: kapłanów, hoplitów, a do tego łucznicy i kawaleria. Posejdon miał mieć lud Atlantydy(ci w niebieskich zbrojach). Hades natomiast miał mieć nieumarłych. Rolę dowódców pełniliby herosi. Do tego każda frakcja miała by dostęp do rożnego rodzaju stworów w zależności od ich powiązania z bóstwami w mitologii(Hades miał cerbera, Posejdon meduzę i minotaura, a Zeus cyklopy).

Pierwsze 3 jednostki nie należą bezpośrednio do tego dodatku, i przedstawiają jednostki wikingów.

[img]http://img692.imageshack.us/img692/4371/jede.png[/img] is not a valid Image.

Z powodu nie najlepszego rodzaju uploadu obrazka, dodaję wersję zip.
ZawaPL dodał/a następującą plik:
jed.zip [227.64kB / 400 Pobrane]

Edytowane przez AxeFighter dnia 27-11-2014 18:20
.

Guurahk
Czy ja widzę (lekką) inspirację AoM?
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 1.18
10,885,010 unikalne wizyty