Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Konkurs na Potwora
Arcturus
Zauważyłem, że mocną stroną każdego twórcy jest tworzenie humanoidalnych, uzbrojonych wojowników. Pomyślałem, aby stworzyć konkurs, w którym każdy użytkownik będzie mógł wystawić swoje potwory. Zgłoszenia do 05.06.12r. . Wtedy dodam ankietę w której najlepsze prace będą mogły być przez was oceniane. Zwycięzca otrzyma tytuł Mistrza Kreatur.

Zasady:
- Praca powinna być w formacie od 72x72 (standardowo dla jednostek) do 98x98.
- Każdy może dodać maksymalnie jedną pracę.
- Jednostka musi być w przeważającej części wasza.
Nie mam na myśli tego, aby potworek nie miał podstawy, ale niektórzy robią coś w stylu: ręce od krasnoluda, głowa włócznika, reszta hybrydą chodzącego trupa i nagi.
- Potwór może być nową wersją istniejących już stworów w Battle for Wesnoth, potworów nie będących w BfW (np. cyklop), lub nieistniejących jeszcze monstr z waszych koszmarów Wink.
- Prace muszą być w wersji finalnej, poprawki wprowadzajcie w waszych tematach na forum, lub indywidualnie.
- Komentarze będziecie dodawać w temacie z ankietą.

Przykładowa:

[img]http://img85.imageshack.us/img85/8475/hydrak.png[/img] is not a valid Image.
Arcturus

Nie zadawajmy pytania, czy są, ale gdzie są. Ta iskra życia jest tak mała, ale tak piękna, choć niszczona...

Kopernik
Może zrób odnowa i daj gdzieś informacje np. jako news. Co?
Ja się nie zgłaszam bo z grafiki (jak na razie) to jestem noga, ale chętni pewnie się znajdą. Smile

Dingo
kopernik, nie odgrzebuj starych tematów, spójrz tylko na ostatnią wizytę Arcturusa, wiadomo, że ten temat jest nieaktywny.

Pomysł był dobry, można by nawet spróbować ponownie, ale mamy za mało grafików obecnie.

Piko
Num. Przydałoby się zamykać nieaktualne tematy, zapobiegłoby się bezsensownemu odkopywaniu ich.

Kopernik
Przepraszam nie wiedziałem. Sad

Axtman
Chętnie bym się tym zajął ale mam uprawnienia tylko w komnacie.
Lubię prowadzić porządek.
kontakt:
axtman5@o2.pl

Kopernik
Jakie uprawnienia?
Ja też bym się tym zajął ale prowadzę teraz inny konkurs. Link w moim podpisie. Pfft

Axtman
Odpowiadałem Piko, kopernik świat nie kręci się wokół ciebie.
kontakt:
axtman5@o2.pl

Kopernik
A kto powiedział że się kręci?
Ja tylko powiedziałem że w razie czego ja się tym zajmę ale potem, oraz zapytałem o jakie uprawnienia chodzi.

Axtman
Uprawnienia do moderowania całego forum.
kontakt:
axtman5@o2.pl

Kopernik
A cha, źle zrozumiałem o co ci chodziło.

PS: Świat kręci się w okół słońca. Smile

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.97
10,820,765 unikalne wizyty