Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Pewien dodatek
antoni2304
Witajcie. Wiecie może jak nazywa się dodatek w którym można wybrać jakie jednostki chce się rekrutować i można posiadać przywódce każdego poziomu. Kiedyś miałem ten dodatek, ale usunąłem battle for wesnoth i nię pamiętam jak się nazywał.

Mateusz465
Chyba chodzi ci o "Choose your recruits era" czy jakoś tak.
Edytowane przez Mateusz465 dnia 31-05-2012 14:57

antoni2304
Nie to nie ten dodatek. W tamtym można było mieć przywódce każdego poziomu i robić wszystkie jednostki. Nawet mechaniczne i potwory.

Lord Memik
Może Ageles era, albo Ae tylko legend czy cuś.

ChaosRider
Ta osoba ma na myśli Erę z końcówką PYR - Pick your recruit.

Guurahk
Chaos Rider, nekromanto, Mateusz465 już zaproponował tę erę. Poza tym, AFAIK, w Pyrze nie da się wybrać jednostki dowolnego poziomu.
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

ChaosRider
W WOTG wybierając Erę wybierasz skąd będą(z jakiego lvlu) wybierane jednostki do rekrutacji:

"War Of The Gods Era Random Recruits" - 0/1 lvl rekruci
"War Of The Gods Era Random Recruits 3 Lvl Leaders" - 0/1/2 lvl rekruci
"War Of The Gods Era Random Recruits 4 Lvl Leaders" - 0/1/2/3 lvl rekruci
"War Of The Gods Era Random Recruits 5 Lvl Leaders" - 0/1/2/3/4 lvl rekruci (z tym że tutaj poza 5 lvlowymi leaderami są też Ci z 4 poziomu, jako żę 5 lvlowców dość mało jest :])

Również możesz wybrać w jakiej ilość, minimalna 4, maksymalna zależy od ery (z racji iż wybiera po 4 lub więcej z każdej grupy (0/1;2;3;4) będą dodawani rekruci do każdej strony w grze.

Dodatkowo możesz wybrać czy chcesz wybierać z pośród 6 frakcji, czy z wszystkich jednostek, czy ze względu na charakter lidera(lawful/neutral/chaotic).

Jednak jak już napisałem, tutaj są dobierane losowo, gracz nie może sam wybrać jaką dokładnie jednostkę będzie mieć do rekrutowania.
Edytowane przez ChaosRider dnia 30-09-2013 19:46

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.10
10,821,006 unikalne wizyty