Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Wasze nicki
Lord Memik
Jaka jest geneza Waszych nick-ów? Ja pierwszy: Imię Jeremi jakoś mojej rodzinie udało się przerobić na memik, wiem dziecinny pseudonim i tak dalej, ale mam je od 10 lat to się przywiązałem. Potem tylko jak grałem w Wesnotha na oficjalnym wywaliło mi internet. I w ten oto sposób powstał Lord Memik - jeszcze dziecinniejsze (i oto chodziło).
Edytowane przez AxeFighter dnia 26-10-2014 16:00

Guurahk
Guurahk - postać z uniwersum Bionicle ;D
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Elensefar
Elensefar- nie muszę tłumaczyć. Grin

"Głupota ludzka jest jak wyobraźnia- nie zna granic"

Elensefar

Adramos
Mój nick ma niezbyt specjalną historię:
Otóż kiedyś dla zabawy zacząłem pisać coś na kształt książki. Jedna z postaci nazywała się Adramos. Potem w jakiejś internetowej gierce zajęli mój nick więc wziąłem tego... I jakoś tak zostało.
Standardowy strój Amazonki: szpiczasty hełm, zbroja typu kolczuga, skórzane nogawce i płytowe podpaski...

PuebloPL
MMój się wziął z tego jak kiedyś do maila musiałem szybko wymyślić nick, a chciałem żeby był podobny do mojego imienia (Paweł). Tak powstało Pueblo. Potem, jak kiedyś chciałem wejść na serwer oficjalny BfW, to wyskoczyło mi, że nick zajęty, więc dodałem PL.
Ciągle zastanawiam się nad jego zmianą...
Ain't a DJ gonna save my soul
I sold it long ago for rock 'n' roll

My Cemical Romance - Party Poison

Zapraszam na bloga: KLIK

My Anime List - moja lista anime obejrzanych/oglądanych/tych, które mam w planach.

Dingo
Dingo.

Tak naprawdę to wziął się z australijskiej rasy psa, przypominającej szakala (można powiedzieć dziki pies domowy). Tyle, że to krwiożerczy morderca. Z drugiej strony jest to bingo z "d" zamiast "b".

Guurahk napisał/a:
Guurahk - postać z uniwersum Bionicle ;D

Kurdę, mogłem się nazwać Vorahk. Smile Albo Teridax. Ale HF'em gardzę.
Edytowane przez Dingo dnia 13-12-2012 17:34

Axtman
A-anarchy X-nie wiem czemu od eXtreme T- Terror
Dawno z moją ex to wymyśliliśmy ona miała axtgirl ja axtman. Mi zostało jej już nie widuje Smile .
kontakt:
axtman5@o2.pl

Heedal
Sauriano - lubię jaszczuroludzi (nie tylko z Wesnoth), PL - można się domyśleć
www.wesnoth.com.pl/img/syg3.jpg
Twórca Ery Po Upadku (Prace wstrzymane)
Twórca linii nanokombinezonu

Saurians forever!
Nick na Steam/Uplay/Origin: Heedal

Nuke
Nuke

Znaczy to tyle co jądro (atomu, systemu...). Krótki, prosty, łatwo na klawiaturze się wystukuje i w pamięć zapada.
Jego odmiana to nuke3, gdy "nuke" jest zajęty, równie latwo jest wystukać.

Hasus
Hasus - przeróbka nicku postaci Haseo z .Hack/root

Kopernik
Ja mam średnio długie (były do ramion ale rok temu musiałem sciąć i są krótsze), ciemne i lekką kręcone włosy, no i oczywiście przezwali mnie Kopernikiem (jeszcze w 4 kl. podstawówki).

Lord Memik ej pierwszy raz spotykam kogoś kto ma takie same jak ja imię!

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.21
10,886,203 unikalne wizyty