Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Elf War Campaign - PROBLEM
Hipotus
Siema Grin

Nie mogę sobie poradzić na multi z tą kampanią a mianowicie w misji Inside the Mountain.
Tych krasnoludów nie ma opcji zapier** Grin. Jakieś wskazówki dla mnie, jak to rozegrać? gram jako player z magami i łucznikami...
Edytowane przez AxeFighter dnia 02-11-2014 09:56

Piko
Nie znam tej kampanii, a misji tym bardziej, ale myślę że skoro walczysz łucznikami i magami przeciwko krasnoludom, to powinieneś nie dać im się zaatakować. Zamiast tego poczekaj aż oni podejdą, a następnie nawalaj ich na odległość. Oczywiście powinieneś też wykorzystywać ukształtowanie terenu - nie pozwól wrogowi zaatakować cię wieloma jednostkami na raz, zwłaszcza z wygodnych pozycji. Myślę że wtedy powinno ci się udać. Wink

A tak poza tym myślę że pomyliłeś działy - ten jest raczej na bugi natury technicznej, nie na problemy z przejściem danej misji. Ten temat lepiej pasowałby do "Kampanie i dodatki".

Hipotus
3 razy próbowałem z kumplem ;D i słabo. Kumpel ma do dyspozycji drzewce wojowników elfich, szamanki i zwiadowców. Na tej planszy jest dosyć ciasno, karsnoludy atakują grupami złożonych z grzmotników i ulfserkerów ... masakra totalna. A co do działu wydawało mi się że wszystko all right gdyż opis jest co do problemów z ukończeniem kampani Grin. Ale nie znam się jestem nowy może coś schrzaniłem.

Piko
Hmm... No w sumie to nawet się nie przyjrzałem opisowi. Pfft Możliwe że się pomyliłem, zwracam ci honor.

Powiedz kumplowi by spróbował robić głównie szamanki i wojowników - ulfserker po spowolnieniu jest praktycznie trupem. Grzmotomiotów też można wojami zatłuc. Jeden lub dwa drzewce na obstawienie wejścia też nie zaszkodzą, tak samo zwiadowca jeśli walczycie we mgle.

Hipotus
Dzięki za poświęcony czas i rady Smile postaram się je wcielić w życie i może się w końcu uda Grin

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.08
10,821,872 unikalne wizyty