|
Konkurs na mapy dla 4 graczy
|
| Dunno |
Dodany dnia 07-04-2014 22:02
|

Czeladnik

Data rejestracji: 16/07/2011 15:18
|
Cześć,
Dawno mnie tu nie było. Jakiś czas temu Valensk ogłosił konkurs na mapy dla 4 graczy, link do tematu. Napisałem do niego jak mu idzie i czy potrzebuje pomocy. Okazuje się, że jak na razie wie tylko o jednej osobie pracującej nad swoją mapką. Pomyślałem więc, że może napiszę tutaj i znajdą się jacyś chętni. Tak więc osobiście zachęcam do wzięcia udziału w konkursie. Mapy będzie można przesyłać do pierwszego sierpnia, więc jest jeszcze sporo czasu. A i koniecznie napiszcie do Valenska jak się zdecydujecie na uczestnictwo.
Już czwarty rok bez podpisu!
|
| |
|
|
| Piko |
Dodany dnia 07-04-2014 22:27
|

Opiekun

Data rejestracji: 26/07/2012 20:00
|
Niestety, mapmakerstwo nie jest zbyt popularne, mimo iż technicznie jest najłatwiejszym rodzajem UMC. Każdy woli robić (a raczej 'zaczynać'!) ery i kampanie. A szkoda. |
| |
|
|
| Sulik |
Dodany dnia 07-04-2014 23:39
|

Poszukiwacz Przygód

Data rejestracji: 07/08/2010 23:01
|
Cześć,
konkurs bardzo ciekawy. Sam zastanawiam się czy nie spróbować swoich sił, może warto byłoby połączyć siły (jeżeli ktoś zechce wziąć udział), chociażby poprzez wspólną grę i pomoc przy balansie.
Co do tej "jednej" osoby to jest nią Horus2, gracz z Węgier. Zrobił mapkę w stylu zimowym 4p - Geothermal. 30 wiosek, szeroki front i wioski przeciwnych stron blisko siebie. Niektórzy np. Rigor narzekają, że głównie z powodu śniegu, mapka zbytnio faworyzuje obrońców.
|
| |
|
|
| Dunno |
Dodany dnia 09-04-2014 21:32
|

Czeladnik

Data rejestracji: 16/07/2011 15:18
|
Czarna chmura napisał/a:
Zdecydowałem się wziąć udział w tym konkursie mapkę już mam.
Miło to słyszeć! Mogę pomóc w testach jak chcesz. Sulik chyba też, sądząc po jego odpowiedzi
Już czwarty rok bez podpisu!
|
| |
|
|
| Kuki1537 |
Dodany dnia 11-04-2014 15:14
|

Poszukiwacz Przygód

Data rejestracji: 10/11/2010 21:46
|
1. Jest przycisk Edytuj.
2. Jeśli chcesz "odświeżyć" temat to kopiujesz post, usuwasz, wklejasz do nowego i piszesz to co chciałeś.
3. Będziemy to testować na oficjalnym serwerze? |
| |
|
|
| Dingo |
Dodany dnia 11-04-2014 15:50
|

Bohater

Data rejestracji: 19/07/2012 12:35
|
Kuki1537 napisał/a:
1. Jest przycisk Edytuj.
2. Jeśli chcesz "odświeżyć" temat to kopiujesz post, usuwasz, wklejasz do nowego i piszesz to co chciałeś.
3. Będziemy to testować na oficjalnym serwerze?
Chmura to troll, ostatnie słowo w jego poście to zaznacza, nie miej spiny, luz i dystans.
"Wesnoth.com.pl isn't a Polish forum, its something what's preteting to be it, but its not. It's a place where active people who want's to create something are insulted, ridiculed and also by who? Someone who gaves self some nicknames like "super użytkownik" (super user) and more like that and they did nothing for Wesnoth to be the worthy of it." - ChaosRider
|
| |
|
|
| Druid |
Dodany dnia 11-04-2014 19:50
|

Awanturnik

Data rejestracji: 11/10/2009 10:59
|
Tak niczym Dingo nie zaskakuje 
Dingo napisał/a:
Chmura to troll, ostatnie słowo w jego poście to zaznacza, nie miej spiny, luz i dystans.
Jak będzie miejsce to też chętnie pomogę przy testach.
Dingo napisał:
Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję.  (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji  )
|
| |
|
|
| AxeFighter |
Dodany dnia 14-04-2014 19:54
|

Zarządca

Data rejestracji: 31/01/2012 21:33
|
Przetestowaliśmy sobie mapki z Czarną Chmurą. Najbardziej obiecująco wypadła w moich oczach ta z ciekawym rozwiązaniem dla terenu nie do przebycia. Ma niezłe rozłożenie terenów, dogodne pozycje obronne jak i do ataku. Inne jego mapki tez były spoko, choć miały kilka niedociągnięć, ale ta naprawdę wyszła przyzwoicie, ja z czystym sumieniem dodałbym ją do udziału w konkursie.
Edytowane przez AxeFighter dnia 14-04-2014 20:00
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez
|
| |
|
|
| Druid |
Dodany dnia 14-04-2014 21:36
|

Awanturnik

Data rejestracji: 11/10/2009 10:59
|
Już. Jak będziecie testować to o ile można dajcie znać trochę szybciej niż parę minutek przed tym. Trochę się pozmieniało CC wie dlaczego. Jak wiecie nic na siłę.
Edytowane przez Druid dnia 17-04-2014 02:23
Dingo napisał:
Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję.  (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji  )
|
| |
|