|
Wesoła twórczość pewnego usera
|
| JackoWacko |
Dodany dnia 13-09-2019 10:11
|

Początkujący

Data rejestracji: 08/08/2019 17:08
|
fajne postaci powstały, ciekawe czy po tylu latach rozwinęło się to bardziej |
| |
|
|
| szpiczek |
Dodany dnia 19-03-2020 21:19
|

Poszukiwacz Przygód

Data rejestracji: 09/07/2014 09:56
|
Hej, ostatnio (głównie z powodu ferii epidemicznych) wróciłem do tworzenia pixelowych postaci, niekoniecznie do Wesnoth, bardziej z nudy i chęci jakiegoś twórczego spędzenia tego czasu. Z racji, że gram od jakiegoś czasu w kilka gier osadzonych w XVI wiecznej Japonii to spróbować killu samurajów itp.

Z tego jestem chyba najmniej zadowolony, miała wyjść bardziej opancerzona wersja samuraja z piką, ale wyszło nieciekawie.

Za to z tego mnicha jestem bardzo dumny 
Nie wiem czy taki wątek ma w ogóle miejsce na forum, zarówno kolorystyka, proporcje, pozy, wszystko się nie zgadza z Wesnothem, ale właściwie nie mam co z tym zrobić a do szuflady szkoda
Edytowane przez szpiczek dnia 19-03-2020 21:25
|
| |
|
|
| Maksiu |
Dodany dnia 20-03-2020 01:44
|

Adept

Data rejestracji: 14/05/2016 15:00
|
Ciekawe, miłe dla oka - dobre.
Widać progres przez te lata u Ciebie (chyba już w liceum jesteś, co nie?).
Czekam na więcej i trzymam kciuki.
Tylko dlaczego cienia nie ma? Cień daje fajną stabilizację jednostki (jak coś to ten teraz używany to kolor #140036 na 60% przejrzystości).
Udanych prac 
.M
"Dragon Blade wcale nie opuścił forum. [...] To że z kilkoma osobami ma na pieńku, w tym między innymi ze mną, nie oznacza, że się tutaj nie liczy. Udowadniał to nie raz robiąc też dobre rzeczy i nie mowa tu wyłącznie o jego umiejętnościach graficznych." - Sulik
Moja pracownia:http://www.wesnot...post_28706
|
| |
|
|
| AxeFighter |
Dodany dnia 23-03-2020 17:08
|

Zarządca

Data rejestracji: 31/01/2012 21:33
|
Szpiczek, na pierwszy rzut oka widać, że twoje umiejętności w zakresie pixel artu poszybowały w górę. Jednostki wyglądają prześlicznie. Jedyne do czego bym się przyczepił to zbyt mało wyraźne kontury u pierwszych dwóch i nogi u trzeciego.
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez
|
| |
|
|
| szpiczek |
Dodany dnia 17-11-2020 15:51
|

Poszukiwacz Przygód

Data rejestracji: 09/07/2014 09:56
|
Hej, znowu miałem trochę wolnego czasu wiec porobiłem rzeczy różnorakie.

Dzięki za miłe słowa Maksiu i Axe! Bardzo miło tu zaglądnąć czasem. Maksiu, jakoś nie potrafię robić cieni, wzięło się to chyba z tego, że pierwsze jednostki rysowałem w paincie i tak już zostało do dzisiaj. I tak, jestem w liceum
Edytowane przez szpiczek dnia 17-11-2020 15:56
|
| |
|