Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Władcy Taktyk 2014 - Winter is Coming
Deidara
Pierwszy post został już zaktualizowany Wink
Jeszcze co do grania na wersjach 1.10 i 1.12: niefortunnie się złożyło, że nowa wersja pojawiła się zaraz na początku turnieju, przez co twórcy niezbyt mogli dostosować swoje ery do 1.12. Możecie więc grać na obu wersjach, a pierwszy punkt regulaminu został stosowanie zmieniony na potrzeby tej edycji turnieju.
„Zniszczmy doszczętnie ten żałosny świat i przejdźmy do kolejnego.”
~ Chara

mylife55
Maksiu nie ma czasu więc walkowerka oddaję.Ale czekam może czas znajdzie.
Moje Dodatki
Prime Era

http://google.pl
Jarom
W nowej wersji Rifflemani i Shooterzy zostali osłabieni, ale frakcja magiczna powoduje problemy z balansem, dlatego nie bierze udziału w turnieju.

Piko
Piko vs kalfat, Era of the Western Kingdoms

Zwyciężyłę.

Powtórka: http://speedy.sh/...t-EotwK.gz

Dziękuję za grę.

Deidara
Rozpoczynamy Czwarte Mecze!
W grudniu naprawdę wiele osób zgłosiło się do turnieju, a jednak tylko niewielka część bierze w nim udział. Czwarte mecze będą liczyć łącznie trzy walki i miejmy nadzieję, że się odbędą. Na rozegranie ich macie czas do 14 lutego (walentynki!) Pfft

TABELA WALK

Guurahk vs Roki Media Aetas
Maksiu vs Piko Prime Era
mylife55 vs Hejnewar Era Baśni
Sobieski przechodzi do następnej rundy przez walkower
~ Chara

mylife55
Wygrałę
Klan za op.
mylife55 dodał/a następującą plik:
mylife55_vs_hejnewar.zip [13.76kB / 442 Pobrane]

Moje Dodatki
Prime Era

http://google.pl
Deidara
Rozpoczynamy Finał!
Jako, że nie otrzymałem od was żadnych zgłoszeń o walkower, muszę uznać, że w ostatnich pojedynkach odbył się tylko jeden mecz. Aktywność na stronie podupada i nie mamy na to większego wpływu. Finał zostanie rozegrany pomiędzy Sobieskim i mylife55. Wszyscy uczestnicy, którzy wygrali przynajmniej dwie walki (wliczając walkowery) otrzymują trzecie miejsce. Są to: Piko, Maksiu, Guurahk, Roki, Hejnewar. Gratuluję! Pfft

TABELA WALK

Sobieski vs mylife55 Era of the Western Kingdoms
~ Chara

Guurahk
Powodzenia ;-;
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

ForPeace
Mam wrażenie, że mylife zrektrutował za mało jednostek do zabijania szkieletów, typu szaman i to mogło mieć spory wpływ na wynik meczu.

Gratulacje dla Sobieskiego i mylife'a za zajęcie pierwszych dwóch miejsc w turnieju!
Mój ladderowy profil

"10 lat mówisz? Jak ja mówię że gram 10 lat to przychodzą ludzie i mówią że grali 15 i nic się nie znam na tej grze bo nie grałem jak PRAWDZIWI prosi grali. xD" ~Hejnewar

Deidara
Zakończenie Turnieju!

Tak więc kolejna edycja Władców Taktyk dobiegła końca. Wiele meczy nie zostało rozegranych, wiele zostało wygranych walkowerem. Niestety, przez kilka osób mogą zawalić się całe rozgrywki i tak było właśnie tutaj. Dało mi to wiele do myślenia i prawdopodobnie do następnego turnieju odbędą się kwalifikacje, bądź wprowadzimy jakiś system kar dla graczy, którzy nie biorą udziału w turnieju po zgłoszeniu się do niego.
Zostało rozegranych dziewięć meczy, których powtórki można pobrać z pierwszego postu. Testowaliśmy cztery ery i wydaje mi się, że drugorzędny cel turnieju został spełniony. Pomogliśmy twórcom er i rozpowszechniliśmy je wśród nas.
Pierwsze miejsce zajął Sobieski, drugie mylife55, a trzecie: Piko, Maksiu, Guurahk, Roki i Hejnewar. Brawa im! Postanowiłem, że najlepszym wyjściem będzie wysłanie wszystkich paczek z nagrodami do Sobieskiego. mylife55 jest ich współtwórcą, a niektórzy gracze, którzy zdobyli trzecie miejsca, nie rozegrali więcej, niż jednego meczu. Oczywiście sam Sobieski może upublicznić nagrody, bądź wysłać je do wszystkich zwycięzców. W to już nie wnikam.
Niedługo pojawi się news o zakończeniu turnieju i wyniku finałów. Zostanie też zaktualizowany artykuł o Władcach Taktyk. Sam temat można już zamknąć.
Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz i zachęcam do wzięcia udziału w letniej edycji turnieju! Niech wasze miecze pozostaną ostre!
Edytowane przez Deidara dnia 24-02-2015 12:22
~ Chara

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.12
10,821,514 unikalne wizyty