|
Newsy - modernizacja
|
| AxeFighter |
Dodany dnia 07-03-2015 00:06
|

Zarządca

Data rejestracji: 31/01/2012 21:33
|
Kolejny projekt zainspirowany postem Jaroma. W najbliższym czasie zostaną zmodernizowane i utworzone nowe kategorie newsów, same newsy też czekają przeprowadzki. Jednej rzecz jest jednak potrzebna: grafiki. Utrzymane w Wesnothowym stylu, jednak pasujące do opisywanej przez nie kategorii. Dodatkowo czekam na sugestie odnośnie podziału kategorii (ich obecna lista: http://www.wesnot...s_cats.php).
Edytowane przez AxeFighter dnia 07-03-2015 00:08
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez
|
| |
|
|
| ForPeace |
Dodany dnia 07-03-2015 09:13
|

Awanturnik

Data rejestracji: 07/12/2014 12:26
|
Ja bym oddzielił system wyboru kategorii od systemu wyboru obrazków, z podglądem.
Dla mnie jest bezsensem to, że przy "wieściach" zawsze musi być dragon, a przy "ciekawostkach" nekromanta.
To jedyne zmiany potrzebne w mojej opinii.
Mój ladderowy profil
"10 lat mówisz? Jak ja mówię że gram 10 lat to przychodzą ludzie i mówią że grali 15 i nic się nie znam na tej grze bo nie grałem jak PRAWDZIWI prosi grali. xD" ~Hejnewar
|
| |
|
|
| AxeFighter |
Dodany dnia 07-03-2015 09:58
|

Zarządca

|
Niestety to nie jest możliwe (przynajmniej dla mnie). Jakieś inne sugestie?
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez
|
| |
|
|
| Jarom |
Dodany dnia 07-03-2015 10:22
|

Awanturnik

Data rejestracji: 28/03/2014 16:24
|
nawiązując do wieści, tam dałoby się włożyć ikonkę z forum albo coś podobnego
|
| |
|
|
| inferno8 |
Dodany dnia 07-03-2015 11:55
|

Główny Zarządca

Data rejestracji: 12/07/2008 09:12
|
pe_em napisał/a:
Ja bym oddzielił system wyboru kategorii od systemu wyboru obrazków, z podglądem.
Dla mnie jest bezsensem to, że przy "wieściach" zawsze musi być dragon, a przy "ciekawostkach" nekromanta. Nasz system działa tak, że kategoria od razu umieszcza przypisany obrazek. Ale gdyby wszystkim kategoriom usunąć obrazki, to możliwe by było swobodne umieszczanie dowolnych obrazków, np. na życzenie autora (poprzez wstawienie obrazka do treści z poziomu panelu administratora przy edycji wstawionego newsa). |
| |
|
|
| AxeFighter |
Dodany dnia 10-03-2015 08:31
|

Zarządca

|
Poszukiwany obrazek nawiązujący do Świąt, podobny do tego: http://www.wesnot...hoto_id=40.
Dodatkowo:
* W kategorii Artykuły ma zostać smok, czy zastąpić go czymś innym? Jeżeli zastąpić, to czym?
* Jaki dać obrazek dla wieści niezwiązanych z nowymi wersjami BfW?
* Jaki obrazek dać dla BEEM?
Edytowane przez AxeFighter dnia 10-03-2015 08:30
|
| |
|
|
| ForPeace |
Dodany dnia 10-03-2015 16:49
|

Awanturnik

Data rejestracji: 07/12/2014 12:26
|
Wieści niezwiązane z nowymi wersjami: duch (?), może rozbójnik
BEEM? daruj sobie, AF. Kto się interesuje nierozwijanymi dodatkami?
Temat archiwizuję z powodu zakończenia projektu. - AF
Edytowane przez AxeFighter dnia 11-03-2015 21:47
Mój ladderowy profil
"10 lat mówisz? Jak ja mówię że gram 10 lat to przychodzą ludzie i mówią że grali 15 i nic się nie znam na tej grze bo nie grałem jak PRAWDZIWI prosi grali. xD" ~Hejnewar
|
| |
|