Od nowej wersji wejdzie alternatywny 3lvl Maga Klanu. Jego nazwa to Mag Pierścieni (Mage of Rings). Jest to kolejna jednostka z serii semi-summon units, czyli zdolnych do tworzenia innych jednostek.
Tworzone przez niego nowości to Pierścienie, małe latające kółka bojowe o różnych zdolnościach. Na razie tylko on może tworzyć te jednostki, ale to się zmieni.
To, co jest ciekawe, to odkrywanie: ta jednostka może odkrywać nowe rodzaje pierścieni używając Pierścienia Wynalazcy (pierwszy możliwy do stworzenia). Na razie został stworzony jeden pierścień na kategorię odkryć oraz takie, które łączą kilka dziedzin.
Jednak system jest skomplikowany i może powodować błędy, dlatego potrzebni są testerzy. Chętnych proszę o napisanie PW do mnie, wtedy wyślę link do pre-relase zawierającego ostatnie zmiany. Można też będzie zrobić własny pierścień.Edytowane przez Jarom dnia 23-04-2015 10:36
"10 lat mówisz? Jak ja mówię że gram 10 lat to przychodzą ludzie i mówią że grali 15 i nic się nie znam na tej grze bo nie grałem jak PRAWDZIWI prosi grali. xD"~Hejnewar