Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Kącik Grafików
Piko
Ych, trochę popieram oburzenie Jaroma. Nie czuję się zobowiązany do aktywnego udziału w każdym tygodniu. Chętnie zajrzę od czasu do czasu i naskrobię coś gdy będę miał fajny pomysł, ale takie wymienianie listy osób jest słabym pomysłem. Myślę że tych których nie wymieniłeś nie ma za co przepraszać, raczej tych drugich. Grin Poza tym walnąłeś literówkę w nicku Meda.

PS
Dobrze by było umieścić wszystkie wykonane do tej pory grafiki do jednego z pierwszych postów, posegregowane względem tygodni i tematów. Na razie nie ma z tym dużego problemu a roboty jest mało, ale gdyby temat urósł to przeglądanie grafik pomiędzy 10 stronami byłoby mało fajne.
Edytowane przez Piko dnia 03-12-2014 21:40

Sylar
Maksiu, to reklamowanie to jest czysto twoja inicjatywa, ja ci nic nie kazałem Wink I moim zdaniem dobrze że ziutków wymieniłeś, zobacz jakie zaraz poruszenie w temacie Smile
Piko, avek na plus (Pony zawsze lepsze od wszystkich innych przeróbek Grin)
I pomysł z wystawieniem grafik w pierwszym temacie też dobry, ale to za jakiś czas. Na razie chyba nikomu nie sprawia trudności przełączanie między 1 a 2 stroną, hehe.
Edytowane przez Sylar dnia 04-12-2014 00:03

szpiczek
Mam pomysł na grafikę : Płonący Człowiek
(Coś w stylu Anakina z III części)

ForPeace
Maksiu napisał/a:
mam nadzieje tylko że robilibyście do nich jednostki Pfft

Można spróbować Pfft
Pytanie- Czy dobrym pomysłem byłoby zrobienie frankenpacka z jakieś gotowej ery, np. z Forgotten Legends? Przemyślcie to, oczywiście jeśli zgodzą się tworzący tą erę ( Dingo i Piko Grin ).

Fajny pomysł, będzie więcej możliwości twórczych.
Mój ladderowy profil

"10 lat mówisz? Jak ja mówię że gram 10 lat to przychodzą ludzie i mówią że grali 15 i nic się nie znam na tej grze bo nie grałem jak PRAWDZIWI prosi grali. xD" ~Hejnewar

Piko
Jeśli Dingo wyrazi zgodę to jak najbardziej możecie, nie sądzę jednak byście znaleźli tam dużo materiału - lwia część jednostek to i tak frankeny z defaulta.

Natomiast dla rozkręcenia towarzystwa, podam, o ile dalej można, propozycję tematu - szalejący smok. Smile
Edytowane przez Piko dnia 10-12-2014 20:55

Jarom
Maksiu, to się robi tak:
Tworzysz nowego posta, wklejasz zawartość starego, piszesz, wysyłasz i usuwasz starego.
Alternatywnie prosisz Dinga lub AF'a o odświeżenie tematu.
Edytowane przez Jarom dnia 15-12-2014 18:29

ForPeace
"nie umienia"? "nieumiejętności"

Moja propozycja: Jožin z bažin, tj. bagienny stwór Grin

I dodałbym te propozycje, które odpadły w poprzednich głosowaniach.
Edytowane przez ForPeace dnia 15-03-2015 14:16
Mój ladderowy profil

"10 lat mówisz? Jak ja mówię że gram 10 lat to przychodzą ludzie i mówią że grali 15 i nic się nie znam na tej grze bo nie grałem jak PRAWDZIWI prosi grali. xD" ~Hejnewar

Piko
Pierwsze skojarzenie - ciekawe jakby wyglądało to jako aura w grze. Grin Na początku każdej tury zadaj 8 punktów obrażeń sąsiadującym jednostkom. Chociaż bardziej się nadaje dla żartów niż jako pełnoprawna umiejętność. Wink

Ogólnie to myślę że bardzo pomoże to w animacjach wszelakich mieczników.

PS
Nie powinno to iść do twojego warsztatu?
Edytowane przez Piko dnia 28-03-2015 21:06

Piko
Poprawiłem ci linki, bo obrazki się nie wyświetlały. Koszmarne to one nie są, wręcz przeciwnie - są to jedne z lepszych frankenów jakie widziałem. Smile Uwielbiam tego strzelca w kapturze.

Maksiu
Wiem że ten temat już praktycznie nie istnieje, ale myślę że fajnie byłoby wskrzesić go trochę, oceny przecież są wystawione, matury napisane więc (w teorii) każdy powinien mieć więcej czasu Wink
Jednak byłyby inne zasady, nie że mamy tydzień na grafikę, ale możemy ją zrobić do końca czerwca. Mam nadzieję że temat się przyjmie Smile
Mój temat na czerwiec:
-Ghost Rider (bez pojazdu, ewentualnie na koniu)
"Dragon Blade wcale nie opuścił forum. [...] To że z kilkoma osobami ma na pieńku, w tym między innymi ze mną, nie oznacza, że się tutaj nie liczy. Udowadniał to nie raz robiąc też dobre rzeczy i nie mowa tu wyłącznie o jego umiejętnościach graficznych." - Sulik
Moja pracownia:http://www.wesnot...post_28706

Jarom
Naszło mnie na satyryczną grafikę, nie traktujcie tego serio.
fajnie byłoby wskrzesić go trochę
Awatar nekromanty:
Jarom dodał/a następującą grafikę:
necromancer.gif

Edytowane przez Jarom dnia 16-06-2017 11:24

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.33
10,819,854 unikalne wizyty