Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Warsztat Dinga
Dingo
Takie coś na jednostce Pika:
/obrazek skasowany//obrazek skasowany/
Różne takie na jednostkach Maksia:
Kiedyś zrobiłem złote krasnoludy, jakiś czas temu zrobiłem nową wersję dwóch z nich.
Edytowane przez Dingo dnia 19-09-2017 21:59
"Wesnoth.com.pl isn't a Polish forum, its something what's preteting to be it, but its not. It's a place where active people who want's to create something are insulted, ridiculed and also by who? Someone who gaves self some nicknames like "super użytkownik" (super user) and more like that and they did nothing for Wesnoth to be the worthy of it." - ChaosRider

Maksiu
Całkiem, całkiem ładne grafiki Grin czekam na więcej Smile
"Dragon Blade wcale nie opuścił forum. [...] To że z kilkoma osobami ma na pieńku, w tym między innymi ze mną, nie oznacza, że się tutaj nie liczy. Udowadniał to nie raz robiąc też dobre rzeczy i nie mowa tu wyłącznie o jego umiejętnościach graficznych." - Sulik
Moja pracownia:http://www.wesnot...post_28706

Jarom
Pierwszy złoty krasnolud przez ten płaszcz wygląda jak jakiś władca tylko niski. Przeróbka jednostki Pika znacznie lepsza od orginalnego piernika. Teraz nadawałaby się do jakiejś świetlistej frakcji.

Piko
Wtf. Przerobiłeś mi podziemny kamień na anielisty/świetlny. Facepalm

Ale nie powiem że nie, polukrowane ciastko wygląda całkiem całkiem. Wink

Krasnoludy fajne. Tylko nie zauważyłem, żeby oni mieli jakieś płaszcze?
Edytowane przez Piko dnia 29-08-2016 14:18

Jarom
Piko napisał(a):
Krasnoludy fajne. Tylko nie zauważyłem, żeby oni mieli jakieś płaszcze?

Ten pierwszy na jego prawym ramieniu (czyli z naszej perspektywy lewym) ma kawałek materiału jak od płaszcza. Drugi ma tam naramiennik.

Piko
Obstawiam, że w zamyśle obydwoje mają mieć naramienniki. Po prostu w pierwszej jednostce jest on tak krzywy, że wygląda jak kawałek płaszcza. Pfft

Dingo
Stworzyłem temat na wesnoth.org z grafikami, są tutaj: https://forums.we...mp;t=46943
Awanse dla jednostek z domyślnej, oraz pakiet ikonek ataków. Ponieważ photobucket to teraz najgorsze dno, wszystkie grafiki w tym temacie oraz pracowni nie są już dostępne. Dlatego pomyślałem że wrzucę tutaj archiwum z grafikami z photobucketa oraz pozostałymi grafikami FLa i innymi. Trochę mi to jednak zajmie wszystko uporządkować bo jest tego bardzo dużo. Pfft

Natomiast tutaj na razie wrzucę odświeżone grafiki konnic Mongołów z Medii Aetas. Zrobiłem je chyba rok temu. Pfft
i.imgur.com/WKSra1v.png
Za niedługo ukażę się także takie coś jak Dingo Sound Pack. Pfft Będzie to zbiór wszystkich dźwięków zrobionych przeze mnie (jedynie przeróbki dźwięków z wesnotha, ale w audacity cuda można Grin) z FLa i nie tylko.
Edytowane przez Dingo dnia 12-10-2017 11:13
"Wesnoth.com.pl isn't a Polish forum, its something what's preteting to be it, but its not. It's a place where active people who want's to create something are insulted, ridiculed and also by who? Someone who gaves self some nicknames like "super użytkownik" (super user) and more like that and they did nothing for Wesnoth to be the worthy of it." - ChaosRider

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.25
10,819,942 unikalne wizyty